"Na sto procent dochytá sezonu v Petřkovicích, což je pro tým dobré, protože je zkušený a dodává mu jistotu. Je však škoda, že mu to v Opavě nevyšlo, osobně jsem mu to přál, ale co se nestalo teď, může vyjít v létě," řekl kouč Roman Hulva.

Trenéři proti Dětmarovicím prostřídali dvě takřka kompletní jedenáctky. "To bylo fajn. Myslím si, že při únavě z náročného soustředění se s tím kluci popasovali velmi dobře. Jediné, co nás trochu mrzí, je konečný výsledek, protože možností ke vstřelení branky jsme měli hodně, ale v této fázi to ještě není tak důležité," uvedl Roman Hulva.

"Zejména první půle měla tvář, protože hráli kluci, kteří jsou na sebe zvyklejší. Po pauze sice tempo trochu opadlo, ale paradoxně jsme možná byli nebezpečnější," dodal kouč Odry, který si pochvaloval přínos dvoudenního soustředění v Horní Bečvě.

"Bylo krátké a vlastně vůbec první v historii Petřkovic. Kluci se mezi sebou více poznali, což byl hlavní cíl. Pokud jde o trénink, tak jsme měli dva kondiční, kdy jsme vyběhli na Lysou a Pustevny. A jednou jsme museli improvizovat, protože nebylo připravené hřiště v Rožnově, tak jsme si zahráli ragby na sněhu. Věřím, že to vše pomůže k utužení party a bude to základ pro úspěšné jaro," doufá Roman Hulva.

SK Dětmarovice - FC Odra Petřkovice 1:0
Sestava Petřkovic: I. poločas: Buček - Neumann, Staněk, Bialek, Sporysz - Halaška, Dydowicz, Špavelko, Baranek, Václavík - Ptáček. II. poločas: Chvěja - Polášek, Staněk, Moskal, Švancer - Kubík (70. Polách), Dydowicz, Malý, Siekiera, Hrdlička - Helebrand. Trenéři: Hulva a Špička.

Rozhovor s Antonínem Bučkem čtěte v tištěném vydání Deníku…