Kapitán slezskoostravského celku se po porážce 1:2 zlobil na arbitra zápasu především za to, že po Jugasově zákroku na něj neodpískal pokutový kop. „Neposuzovali jsme hráčovo chování na hřišti, my jsme řešili jeho chování při odchodu do kabin. A vzhledem k tomu, jaké to bylo intenzity a délky, rozhodli jsme se pro tuto výši pokuty,“ řekl předseda disciplinární komise Richard Baček.

Karvinskou kliku v Baníku tvoří na Jan Wolf (předseda představenstva Baníku a předseda dozorčí rady Karviné - vlevo) a Petr Hort (sekretář Baníku a člen představenstva Karviné). Fanoušci se už nějaký čas baví tím, komu budou tihle funkcionáři fandit.
Wolf končí v Baníku, odejde i Hort?

„Pan Baroš přestřelil výrazně, tomu odpovídá výše pokuty. Byly to ale spíše výstřiky frustrace, než že by to bylo v přímé konfrontaci se sudím,“ doplnil.

Barošovi, který kvůli čtyřem žlutým kartám zmešká úvodní jarní duel proti Slovácku, hrozil i delší distanc, k tomu však komise nakonec nesáhla. „Přihlédli jsme k polehčujícím okolnostem, že se hráč sudímu omluvil, že na disciplinární komisi přišel a že nic nezapíral. Navíc nám vysvětlil, proč k tomu došlo,“ dodal Richard Baček.

RADIM KUČERA se těší obrovské důvěře vedení ostravského klubu, který je k dnešnímu dni nejvážnějším aspirantem na sestup.
Baník na Slavii vedl, nakonec ale padl 1:2
Komise rozhodčích dala Karviné za pravdu, ale body jí to nevrátí.
Komise rozhodčích: Góly Baníku neměly platit