V minulé sezoně postup nevyšel, předpokládám, že opět budete chtít být ve vrchních patrech tabulky. Je to tak?

Naším největším problémem bylo, že jsme ztráceli se soupeři ze spodku tabulky, a také doma. Tam jsme promrhali určitě devět bodů. Byli jsme jak Jánošíci chudým jsme dávali, bohatým brali. A na to jsme doplatili, protože ty body na konci chyběly. Teď je ale hned po prvním kole strašně těžké komentovat, o co budeme hrát, ale řeknu to takhle: každý chce vyhrávat, když se to podaří a půjdeme nahoru, bude to jen fajn, ale k tomu musíme zvládnout dalších 25 zápasů, které jsou před námi, abychom na toto mohli pomýšlet.

Co říkáte na to, že jste se vrátili do skupiny A I.A třídy?

Snad jen, že jsme tak trochu přelétaví ptáci. (smích) Holt Hrabová pořád postupuje a sestupuje, takže nás přesouvají z jedné skupiny do druhé a teď zase zpátky. Znovu se podíváme na hřiště, které jsme poznávali před dvěma roky. Uvidíme, s jakým výsledkem, ale já doufám, že to bude dobré.

Která ze skupin je podle vás lepší?

Složitá otázka. Na Opavsku se hraje strašně těžko. Mužstva jako Oldřišov, Chlebičov a podobně hodně těží z domácího zázemí a v tom je opravdu lehčí ta frýdecko-místecká skupina. Tam není tak stabilní prostředí, ve kterém by doma soupeře o třídu přehrávali. To se nám tam nestávalo, kdežto tady je to v tom jiné.

Patrně právě z Opavska bude pocházet také váš největší soupeř. Co třeba Kravaře?

Souhlasím. Je to mančaft, který hrával krajský přebor i divizi, stálice fotbalu. Že spadli až do I.A třídy, je sice nepříjemné, ale myslím si, že mají tým na to, aby bez problémů hráli kraj. Budou hrát ve vrchních patrech. (hek)

Mokré Lazce - Hlubina
Fotbalisté Hlubiny třemi góly vyhráli v Mokrých Lazcích