Slovenský záložník Richard Lásik, ale ocenil i kvalitu Liberce.

„Podali daleko kompaktnější výkon, celkově jejich hra měla daleko větší kvalitu," poznamenal Lásik.

„Hodně jim pomohl první vstřelený gól, který byl z mého pohledu zbytečný a hodně laciný. Liberec se po vedoucí brance uklidnil. My jsme si už ale v této sezoně zvykli na to, že takové branky dostáváme," kroutil hlavou Lásik.

„Byla tam taktická chyba, navíc se mi zdálo, že míč prošel gólmanovi mezi nohy, což by se taky nemělo stát."

Lásik si hodně vyčítal faul, po kterém se nádherně trefil Bakoš.

„Můj faul byl zbytečný. Slovan byl ale celkově lepší, vyhrával osobní souboje. Navíc byl efektivnější, když dvě své šance proměnil," dodal Lásik. Daleko ke spokojenosti měl i gólman Baníku Vojtěch Šrom.

Fanoušci a spoluhráči mu vyčítali první gól, samotného brankáře zase naštvala spíše druhá inkasovaná branka.

„U toho prvního gólu to bylo hodně nepřehledné. Ani nevím, kde mi to projelo. Zadní hráč vystřelil, měl jsem před sebou spoluhráče Dostála a jednoho jejich hráče. Nevím ani, kudy to šlo, musím se podívat na video," uvedl Šrom, který záhy uznal, že branky mezi nohama by brankáři neměli dostávat.

„Takže to prošlo mezi nohama? Aha, tak to by asi neměl gólman dostávat, ale stane se. Možná jsem byl trošku v běhu, nevím. Ale na sebe beru ten druhý gól," podotkl Šrom.

„To byla moje chyba! Já jsem neviděl přes zeď, udělal jsem před střelou kousek krok doleva a ten krok asi rozhodl, že jsem to nechytil. Ten druhý si vyčítám víc, než první. Při prvním jsem dobíhal přes celou bránu a bylo to o štěstí, jestli mě míč trefí, nebo ne. Spíše smolný gól. Ten druhý ale jde na mou hlavu, na svou stranu by gólman u trestňáku neměl dostávat gól," pokračoval Šrom, který byl smířený s tím, že v sobotu v Plzni půjde do branky František Chmiel.

„To se uvidí v týdnu. Ale zatím to tak na jaře bylo, že pokud jsme udělali chybu, tak došlo na střídání gólmanů. Uvidíme, zda nastavený trend zůstane, nebo mě trenéři podrží," pokrčil rameny Šrom, kterému se ale celkově výkon jeho týmu moc nepozdával.

„My se nemohli celý první poločas dostat do hry, ve druhém se to trošičku zlepšilo, ale nevím, byli jsme takoví ospalí. Samozřejmě nám ublížil i první inkasovaný gól, který vždycky hru i vývoj utkání hodně ovlivní. Ale Liberec tady potvrdil svou velkou kvalitu," dodal Šrom.