V utkání hraném na dvakrát třicet minut byli nakonec úspěšnější hráči v červenobílých dresech, kteří zdolali tým modrých těsně 3:2. Poté se divákům představili hráči, kteří si v Lískovci pamatují slavné postupy z okresního přeboru až do kraje.

Duel nabídl přítomným fanouškům třináct branek. O tu jednu úspěšnější byli nakonec fotbalisté v bílých dresech.

Poté se už očekával příjezd slavného Kubina Teamu v čele se samotným bývalým mistrem světa v ledním hokeji Pavlem Kubinou.

Ten si do Lískovce opět přivezl tým složený nejen ze svých spoluhráčů v hokeji, ale také osobnosti z řad fotbalu či kapitána české reprezentace v házené Karla Nocara.

Ještě před samotným zápasem s domácím divizním celkem proběhla rozlučka s kapitánem Františkem Vodičkou, který se rozhodl ukončit svou bohatou fotbalovou kariéru.

„Přiznám se, že jsem trochu nervózní. Možná mi ukápne i nějaká ta slza, ale na svůj poslední zápas se nesmírně těším,“ přiznal ještě před utkáním Vodička.

Lískovečtí vstoupili do utkání aktivněji a v 11. minutě otevřel skóre zápasu záložník Čerňák. Poté však na hřišti začali dominovat Kubinovci. Ještě do poločasu se postupně prosadili Štěpánek, Malík a Samec, takže domácí fotbalisté měli po změně stran co dohánět.

Lískovec ve druhé půli narážel na výborný výkon brankáře Srníčka, který svými zákroky dováděl domácí borce doslova k zoufalství. Navíc se na druhé straně podruhé v zápase prosadili Štěpánek se Samcem, takže skóre utkání narostlo až na hrozivých 1:5 pro Kubina Team.

Až v samém závěru se domácím hráčům podařilo zmírnit míru porážky, když se trefili Holý s Duškem. „Akce splnila svůj účel. V Lískovci jsem strávil deset let, ve kterých jsme třikrát postoupili. Budu tady na to vše vzpomínat jenom a jenom v dobrém,“ usmíval se po utkání lískovecký kapitán František Vodička.

Rozhodčí: Bajtek – Ostřanský, Pokluda. Branky: 11. Čerňák, 88. Holý, 91. Dušek – 16. a 60. Štěpánek, 32. a 76. Samec, 29. Malík.

Lískovec: Prepsl, Tesarčík – Rek, Šrámek, Bardoň, Vojvodík, Vodička, Šmíd, Kubáň, Čerňák, Holý, Žídek, Nováček, Uherek, Dušek, Pešek, Broulík.

Kubina Team: Srníček – Malík, Drozd, Hanus, Štěpánek, Petera, Samec, Nocar, Holáň, Vůjtek, Horyl, Kubina, Kot, Olesz.