V domácím barvách zazářili především Zachar s Hudečkem, když se každý z nich prosadil dvakrát. Domácí o zisku tří bodů rozhodli až v poslední třetině. "Soupeř nás na začátku překvapil důrazem, výborně šel do brány, byli výborní na kotouči, s čímž jsme měli velké problémy. Deset minut to byl více než vyrovnané, soupeř šel zaslouženě také do vedení. Naštěstí jsme ale vyrovnali. Ve druhé třetině jsme se dostali sice do náskoku 3:1, ale svou nedisciplinovaností jsme je během minuty nechali zase srovnat," uvedl pro klubový web jeden z trenérů ostravského mužstva Roman Kotala.

Spokojený tak byl až právě s polsední dvacetiminutovkou. "Takhle jsme chtěli hrát po celý zápas. Začali jsme se konečně tlačit do branky, fyzicky jsme na tom už byli lépe a to nakonec rozhodlo. Takový výkon ale musíme podávat po celých šedesát minut. Nikoli jen poslední třetinu," zakončil Kotala.

HC RT TORAX Poruba 2011 - HC Bobři Valašské Meziříčí 6:4 (2:1, 1:2, 3:1)
Branky a nahrávky: 9. Zachar (Bail, Ballner), 12. Zachar (Vaněk), 30. Ballner (Vaněk), 43. Hudeček (Puzič), 44. Piecha (Kafka, Sedlář), 50. Hudeček (Slavík) – 7. Studený (Žabčík), 30. Brunec (Mikel, Štědrý), 32. Dvořák (Kývala), 57. Kubo (Nedbálek, Dvořák). Rozhodčí: Koziol – Novák, Rožánek. Vyloučení: 4:2. Využití: 0:1. Diváci: 300.
Poruba: Čech – Slavík, Puzič, Tichý, Bail, Rudl, Adamík, Puškár, Flašar – Hudeček, Seidler, Kilnar – Ballner, Zachar, Vaněk – Jáchym, Kafka, Orság – Sedlář, Piecha, Slováček. Trenéři: Sršeň a Kotala.