Hokejový klub Vítkovic, jehož je Deník už patnáct let hlavním mediálním partnerem, spouští už v pondělí od 10 hodin prodej permanentních vstupenek na novou sezonu. „Pro fanoušky je zásadní informací určitě to, že se nemění cena. Za 2 990 korun mohou její držitelé navštívit všechna domácí přípravná utkání, domácí zápasy základní skupiny i případného play-off Ligy mistrů a hlavně všechna domácí utkání základní části i případného play-off Tipsport Extraligy," uvedl tiskový mluvčí klubu Zdeněk Janiurek.

Klubové karty, resp. permanentní vstupenky budou v prodeji v Ostravar Aréně v pokladně číslo 10 každý všední den od 10 do 17 hodin. „Fanouškům, kteří již klubovou kartu z předchozích sezon vlastní, bude jejich stávající karta aktivována pro novou sezonu," řekl Janiurek s tím, že dalším vylepším servisu pro příznivce j to, že klubovou kartu si mohou fanoušci zakoupit také v síti Ticketportal.

Další zásadní novinkou je taky skutečnost, že držitelé klubových karet si mohou zakoupit rezervované parkovací místo na parkovišti C. „Tato nabídka je výsledkem jednání vedení klubu s vedením Ostravar Arény, která parkoviště provozuje. Z minulosti víme, že o tento produkt byl mezi fanoušky vcelku velký zájem," mínil Janiurek a připomněl, že cena parkování během zápasů činí 50 korun.

„Permanentka včetně parkování bude stát 3 990 korun," dodal Janiurek s tím, že za celou sezonu na vstupném a parkovném může fanoušek Vítkovic ušetřit dva tisíce korun.