„Prodloužení smlouvy se současnými trenéry a pokračování dosavadního realizačního týmu je jen potvrzením naší koncepční práce. Se změnou majitele a příchodem nového generálního partnera zahájil vítkovický hokejový klub období pětileté koncepce, jejímž cílem je vrátit Vítkovice mezi nejlepší kluby v Česku i v Evropě, pracovat na budování značky, aby byla úspěšnou a atraktivní pro fanoušky i partnery,“ řekl majitel HC Vítkovice Ridera Aleš Pavlík.

„Chceme aby důstojně a úspěšně reprezentovala tradici, bohatou historii, naše město i náš kraj. Součástí celé této vize je spolupráce s lidmi, kteří mají stejný cíl, chuť posouvat náš klub dále a pracovat na jeho vzestupu. Mám velkou radost, že Jakub Petr s Pavlem Trnkou, jako i zbytek realizačního týmu A-mužstva, pokračují na svých postech, budou i nadále odvádět profesionální výkony a jejich snahou bude pomáhat hokejovým Vítkovicím dosahovat co největších úspěchů,“ dodal Aleš Pavlík.

„Mám radost, že můžeme s celým realizačním týmem a především s Pavlem Trnkou pokračovat. Je to pro nás příjemné ocenění za odvedenou práci. Vítkovická organizace před dvěma lety nastoupila cestu nové vize a koncepce a i naší snahou je v těch dalších sezonách pomáhat rozvoji vítkovického hokeje,“ uzavřel generální manažer a trenér HC Vítkovice Ridera Jakub Petr, se kterým si můžete přečíst rozhovor v sobotním tištěném vydání Moravskoslezského deníku.

Městský stadion v Ostravě-Vítkovicích. Ilustrační foto.
Ostrava podpoří sport ve městě částkou 473 milionu korun
Jan Výtisk
Výtisk se vrátil a hned dominoval, druhý skončil parťák Olesz