Právě Sazka Ticket je oficiálním prodejcem vstupenek.

Předprodej vstupenek na hokejové MS 2015 v Ostravě.Podle internetových webů mají problémy i terminály Sazky, které jsou další možností, jak si vstupenky na vrcholnou hokejovou akci zajistit.

Před pražskou O2 arenou i ČEZ arenou v Ostravě se první zájemci postavili do fronty už v noci, hlavní nápor však přišel ráno. V české metropoli po páté hodině, kdy začalo jezdit metro. Fronty se tvoří i proto, že samotný prodej jde pomalu a většina lidí kupuje větší množství vstupenek.

Až v únoru

Největší zájem se dá očekávat nejen o zápasy českého týmu v Praze, ale také duely v ostravské ČEZ Aréně, kde se představí reprezentace Slovenska, Ruska, Finska nebo Ameriky.

Nejprve je možné zakoupit jen denní lístky na dva nebo tři zápasy, které se v daný den v aréně budou hrát. Vstupenky na jednotlivá utkání se do prodeje dostanou až v únoru, pokud ještě budou k dispozici.

Předprodej vstupenek na hokejové MS 2015 v Ostravě.

„Zájem českých fanoušků je velký. Na základě zkušeností z minulosti lze předpokládat, že na hodně dní, kdy se hrají atraktivní zápasy, bude velmi brzo vyprodáno. Otázka je, jestli je to problém," řekl generální sekretář Českého svazu ledního hokeje (ČSLH) Martin Urban.

Podle slov šéfa organizačního výboru MS v Ostravě Aleše Pavlíka je podobný zájem o vstupenky také na Slovensku, kde se v Bratislavě konala před dvěma týdny speciální tisková konference k předprodeji. „Účast Slovenska v ostravské části MS vnímáme velice pozitivně a moc se těšíme na hráče, ale také slovenské fanoušky. Jsme přesvědčeni, že už kvůli osobě českého kouče Vladimíra Vůjtka se bude slovenský celek u nás cítit jako doma," řekl v Bratislavě Aleš Pavlík.

K TÉMATU

Sazka Ticket Oficiálním prodejcem vstupenek je Sazka Ticket. Lístky bude možné zakoupit přímo v pražské O2 areně a ostravské ČEZ Aréně, na terminálech Sazky nebo na webu www.sazkaticket.cz, kde je lze rovnou zakoupit a zaplatit platební kartou nebo nejprve rezervovat na dva pracovní dny. Nakupovat se dá také ze zahraničí a přes internet lze učinit i hromadné objednávky.

Vstupenky na zápasy českých hokejistů v základní skupině budou stát 1290 korun ve druhé kategorii a 1690 korun v první kategorii. Příznivci, kteří budou chtít vidět finále šampionátu, budou muset za lístek dát 7190 nebo 8990 korun.

Na ostatní zápasy základních skupin v Praze lze podle atraktivity vstupenky pořídit i za 190 (II. kategorie) či 270 korun (I. kategorie), za 390 či 490 korun, 590 či 790 korun a 990 či 1290 korun. Cena celodenních balíčků byla stanovena na 1180 až 2980 korun. V Ostravě se budou prodávat vstupenky v ceně 270, 490, 790, 1290 a 1690 korun, celodenní balíčky od 960 až po 3470 korun.