Chystá vystoupení v celkem šesti českých a moravských městech, přičemž první jeho zastávkou má být Ostrava, kde také uskuteční svůj jediný koncert v Moravskoslezském kraji. Připravuje jej ve spolupráci s dramaturgií Domu kultury města Ostravy, kde se má v plné hudební a scénické síle rozeznít v úterý 3. listopadu od 19 hodin.

Početnou řadu svých fanoušků, která se raketově rozrostla od loňského vydání jeho veleúspěšného alba Made In Czechoslovakia, potěší vedle osvědčených hitů, jako jsou Molly nebo Sweet Chilli, také naprostými novinkami z právě připravovaného cédéčka.

„Úspěch mě motivuje, ale i zavazuje," řekl Ben Cristovao.

„O to víc si uvědomuji, že nesmím své posluchače zklamat, takže tvrdě pracuju a detailně se také zamýšlím nad každou maličkostí své pódiové prezentace. Letošní podzimní turné bude o větších prostorách a ještě velkolepější show, do níž se zapojí řada skvělých muzikantů i vizualistů, a za mixážním pultem nebude chybět ani můj dlouholetý kamarád DJ Abdu," dodal zpěvák.

Koncert Bena Cristovaa začne v sále Domu kultury města Ostravy v úterý 3. listopadu v 19 hodin a předprodej vstupenek byl již zahájen.