První koncert na stadionu Evžena Rošického, který se uskuteční 16. září, se vyprodal za deset týdnů, když si na něj lístky koupilo 40 tisíc příznivců kapely. Druhý koncert bude 17. září.

„Když jsme na začátku letošního roku oznámili vyprodaný koncert na Strahově, řada fanoušků nás zavalila žádostmi, abychom přidali další, protože se na ně nedostalo a nečekali to tak rychle. Dlouho jsme to zvažovali a nakonec se rozhodli do toho jít. Možná je to naposledy, kdy si takhle na fotbalovém stadionu zahrajeme. A když už chystáme mimořádnou show, tak ať má možnost to vidět co nejvíce lidí," uvedl zpěvák Richard Krajčo. Předprodej na druhý koncert začne 14. února.

Na obou koncertech vystoupí také kapely Hodiny, Sebastian a Jelen. „Jsou mladí, nadějní, plní energie, hrají a zpívají česky. Přesně jako my v našich začátcích. Zároveň mají už nějaké zkušenosti, takže by se nemuseli velkého davu zaleknout," uvedl Krajčo.

K výročnímu koncertu kapely vyjde i druhé „best of" album kapely nazvané „25". „Bude obsahovat největší hity Kryštofu s důrazem na alba vydaná po první výběrovce Poločas. Bonusem budou čtyři nové písně, které kapela dopilovala na lednovém soustředění," řekl manažer skupiny Jan Lippert. Na třech rychlejších a jedné pomalejší písni kapela pracuje s českými i americkými producenty.