V poslední době jste prý v jednom kole, pokud jde o zpívání, a prožíváte samé příjemné záležitosti. Můžete se s našimi čtenáři o ně trošku podělit?

Je to tak. Až se z toho všeho nechci moc radovat, aby jako zákon schválnosti nepřišlo něco špatného. V prvé řadě bych ráda zmínila svou účast na finálovém večeru populární soutěže Český slavík. Budu tam poprvé za svou kariéru zpívat, což byl vždycky můj sen.

Jak jste si poradila s písní Evy pilarové Popokatepetl, která je asi dost náročná?

Je to docela jazykolam, tak doufám, že mi čtenáři budou držet palečky.

Ve „Slavíku" jste se v posledních letech prosadila, jak to vidíte v letošním roce?

Letos to nechávám na fanoušcích, ostatně jako každý rok. Je nádherné být mezi třiceti nejlepšími zpěvačkami, ale pokud se tam třeba nedostanu, s vytrhanými vlasy mě nepotkáte… (úsměv).

Co nového připravujete?

Právě dotáčím své první vánoční album s filharmoniky. Celou parádu pokřtíme 8. prosince v karlínském divadle v Praze na akci Vánoční hvězdy v Karlíně. Budou tam také například Daniel Hůlka, Janek Ledecký, Leona Machálková další interpreti. Moc se na to těším. Už jen tím, že na albu budou světoznámé melodie s českými texty, tak si myslím, že deska bude velice zajímavá.

Co váš soukromý život? Už jste objevila velkou lásku, anebo se věnujete „jen" zpívání?

Můj soukromý život rozkvétá. Je vedle mě někdo, s kým mi je hezky, a tím bych toto téma asi uzavřela…

Jak pokračujete ve studiu Vysoké školy báňské Technické univerzity?

Studium zatím zvládám-nezvládám. Vysoká škola už není procházka růžovou zahradou. Snažím se, co to jde, spolužáci mi pomáhají. Jsem ve druhém ročníku a na bakaláře bych to už chtěla dotáhnout. Potom se uvidí…

Z čeho jste měla v poslední době největší radost?

Nejvíc pyšná jsem asi na sebe, co se školy týká. Ze střední hotelové školy, kde bylo minimum matematiky, jsem se dostala na ekonomku a zvládla první ročník vysoké školy. Kdybych to měla na druhé straně směřovat na kariéru, jednoznačně účinkování v Českém slavíkovi. Letošní rok byl opravdu šťastný a veselý.

Blíží se Vánoce. Už víte, kde je strávíte?

Vánoce jednoznačně s rodinou. Je to pro mě neuvěřitelný relax, koukat na pohádky, povídat si s rodinou, pomáhat s pohoštěním. Budu takzvaně dělat nic a myslím, že i trošku zaslouženě. V lednu mi začíná zkouškové období, takže to se asi i zapotím.