Kapela Support Lesbiens, která před necelým rokem prošla personálním zemětřesením směřujícím k zániku, nabrala nový dech.

V pondělí 28. října přišla k posluchačům s novou deskou Leave a Message +420 602 30 30 35, jež vznikla díky přívalu čerstvé energie nově příchozích muzikantů zpěváka Czendy Urbánka, Radka Tomáška (bicí), Filipa Fendrycha (baskytara) a klávesisty Jana Andra, kteří se postavili po bok původního člena Support Lesbiens, kytaristy Hynka Tomana.

„Album vznikalo v úplně jiné atmosféře, protože jsme v první řadě přátelé," předesílá Toman, který Leave a Message produkoval a spolu s Ecsonem Waldesem v jeho Biotech Studiu dovedl do finální zvukové podoby.

Zdroj: Youtube

Desku kapela pokřtí na koncertech, které se odehrají ve třech městech:

- 27. 11. v Ostravě v klubu Garage,

- 4. 12. v Praze v Paláci Akropolis,

- 11. 12. v Brně v Semilassu.

„Po Novém roce bychom chtěli objet ještě nějaká další místa, v létě si pak zahrát na nějakém festivalu. Vše je ale odvislé od toho, jak se bude promotérům naše deska líbit a jestli nás pozvou. Já ale doufám v to, že jí potvrdíme své místo na hudební scéně," dodává Toman.

Bude kapela na koncertech hrát i písničky z éry starých Support Lesbiens?

„Staří Support Les- biens jsou nedílnou součástí naší nové sestavy. Takže na koncertech samozřejmě hrajeme i starší písničky, které mají lidé rádi, a k nim přidáváme ty nové. Už jsme si tento koncept několikrát vyzkoušeli a reakce fanoušků byly výborné. Nikdo nic neřešil, ruce byly při písničkách nahoře stejně jako dřív a to mě těší," říká závěrem kytaristy Hynek Toman.

SOUTĚŽ DENÍKU

A my pro vás máme opět soutěž! Tentokrát ne o vstupenky, ale o 2 nové CD kapely Support Lesbiens - Leave a Message +420 602 30 30 35. Stačí odpovědět na otázku:

Kdo bude hostem křestu nového alba kapely Support Lesbiens ve středu 27. listopadu v klubu Garage?
Své odpovědi můžete zasílat do pátku 29. listopadu do 12.00 na e-mailovou adresu 
web.msdenik@denik.cz. Obratem vylosujeme dva šťastné majitele nového CD kapely.