V hlavní kategorii až na dalších místech skončily týmy, které obsadily výhradně hráči domácích Mariánských Hor. O vítězství a porážky však šlo až ve druhé řadě.

"Myslím, že jsme se všichni dobře pobavili a co musím vyzvihnout, je Jaromír Nohavica. Jsme moc rádi, že se jeho návštěva povedla a překvapilo nás, jak to pojal, protože na místě byl od 14. hodiny, kdy zahájil exhibiční zápas žen, až do skončení akce na předání cen. Byl velice přátelský, takže jsme nadšení," zmínil hlavní organizátor beach ragby v Ostravě Martin Čtvrtníček.

"Líbí se mi to, ale hrát ho na takovém písku musí být hodně fyzicky náročný sport. Hráče obdivuju," řekl Jaromír Nohavica na adresu aktérů beach ragby.

Známý a oblíbený písničkář v rozhovoru pro Deník promluvil o svém vztahu k ragby, které v minulosti hrál v dresu Lokomotivy Ostrava. "To víte, když člověk hraje ragby, tak ho to poznamená na celý život. On to neví, když hraje, ale jak tak stárne a ví o tom světě svoje, tak zjistí, že ragby mu dalo strašně moc," prozradil mimo jiné s tím, že je rád, že se z tohoto sportu ani postupem doby nevytratila jeho původní přátelskost a fair-play.

Na momenty ze sobotního ragbyového odpoledne se podívejte v naší fotogalerii.

Konečné pořadí turnajů beach ragby 2017:
Sport: 1. RKP Boys, 2. Fešáci, 3. W&C, 4. Divoká prasata.
Hobby: 1. Banáni, 2. ČPP, 3. The Wolves, 4. AC Klimsa.

Povídání s Jaromírem Nohavicou o jeho vztahu k ragby přineseme v tištěném vydání Deníku příští týden…