Mohl dát důležitou úvodní branku. Záložník Michal Kovář měl v sedmé minutě možnost, ale obránci sražený míč na branku neumístil. „Byl odražený míč, který jsem trefoval z voleje, ale bohužel jsem tím nezasáhl prostor branky. Je to škoda," byl si vědom vítkovický středopolař.

Vy ani později Marián Kovařík jste své šance neproměnili, soupeř vás za to potrestal a dovedl utkání do vítězného konce…

Myslím, že první poločas jsme zvládli celkem dobře, vytvořili jsme si jednu vyloženou šanci, kdy Mário Kovařík střílel do protipohybu gólmana, ale je smůla, že nedal. Pak se stalo to, co jsme nechtěli – inkasovali jsme. Je to o to horší, že po naší chybě. Uničov potom zalezl a celý zápas zkušeně dohrál. V závěru jsme sice měli pár náznaků šancí, ale jinak jsme si nic moc nevytvořili.

O Uničovu se mluví jako o jednom z týmů, které by mohly zaútočit na nejvyšší příčky MSFL. Myslíte si totéž?

Určitě ano. Se všemi kluky jsem v kontaktu, protože to jsou „Olomoučáci" a už před sezonou mi říkali, že tak dobrý mančaft jako nyní tam dlouho nebyl. Bylo tedy jasné, že to bude těžké utkání, a to se potvrdilo. Uvidíme, jak si povedou dál. Jen potvrdili to, co říkali. Hráli opravdu moc dobře.

Ovlivní nějakým způsobem tým tato porážka?

Věřím, že nás první porážka nepoznamená. Teď jedeme do Kroměříže, kde se pokusíme bodovat, byť víme, co za soupeře teď před sebou máme. Je to zřejmě favorit na postup. Hlavně chceme tuto prohru odčinit v dalším domácím utkání.