I přesto, že byla prodejna oficiálně otevřena už 10. března, slavnostní otevření pro veřejnost bylo plánováno o pár dní později, a to 24. března.

Tři krásné dámy majitelka značky Dermacol Věra Komárová, Miss Earth Karolína Mališová a populární zpěvačka Markéta Konvičková společně přestřihly pásku. 

Návštěvnice se mohou těšit na kompletní sortiment kosmetiky Dermacol. V řeči čísel to znamená 250 barev laků na nehty, 198 barev očních stínů, 68 odstínů make-upu, 13 vůní sprchových gelů AROMA RITUAL a 14 parfémů Dermacol.

V prodejně jsou k dostání i exkluzivní výrobky, které v běžných drogeriích nebo supermarketech k dostání nejsou.

Zdroj: Youtube

Zážitková prodejna Dermacol je zároveň místem, kde je možné si přivonět k výjimečné kolekci 14 pražských Dermacol parfémů prostřednictvím prezentace vytvořené českým výtvarníkem Bořkem Šípkem.

Vyškolený tým kosmetiček a vizážistů nabízí líčení i odborné poradenství v péči o pleť i tělo i při výběru dekorativní kosmetiky. Všechny produkty si mohou zákaznice v prodejně vyzkoušet, ovonět a osahat.

Až do konce března mohou zákaznice využít zaváděcí slevy 20 % na výrobky Dermacol. Ke každému nákupu navíc dostanou dárek v podobě Dermacol bankovku a metalickou růžovou nákupní tašku.

Více na www.dermacol.cz.

Ilustrační foto.Zdroj: Archiv Dermacolu