Ač jste podle rady vaší přítelkyně koupila zázračný krém a dala za něj zázračnou částku, nijak vám s vašimi rozšířenými póry či suchými tvářemi nepomohl? Ze všech stran slyšíte, že byste vaši pleť měla čistit, ale nevíte čím? Nebojte se, patříte do rozsáhlé skupiny žen, které si s péčí o pleť stále nevědí rady.

Co s tím?

Když vás bolí zub – jdete k zubaři. Když máte problémy se zrakem – navštívíte očního lékaře. Stejně tak vlasy si necháte ostříhat a upravit u kadeřníka nebo vlasového stylisty. Pokud máte problém s pletí, chcete řešit vrásky či pigmentové skvrny nebo jen svoji pleť prozářit a omladit, navštivte kosmetičku. Vyhněte se přeplněným pultům drogerií a parfumérií, kde vás lákají barevné krabičky a slogany. Pouze kosmetička je schopna diagnostikovat vaši pleť a doporučit vám, jaké produkty jsou pro vás vhodné. Dostanete vzoreček nebo ošetření a tak máte možnost poznat, zda vám krém, sérum či čištění opravdu vyhovuje.

SOUTĚŽ DENÍKU

Deník pro vás má malou adventní soutěž o 5 balíčků výrobků kosmetiky BABOR.

Stačí vždy do následujícího čtvrtku 20.00 hodin odpovědět na naši otázku. My pak obratem vylosujeme vždy jednu z vás, která od nás dostane malý půvabný balíček kvalitních výrobků kosmetiky BABOR. Jména vylosovaných výherkyň jednotlivých kol zveřejníme až po skončení celé soutěže, která potrvá až do ledna roku 2014. 

Zde je poslední pátá soutěžní otázka:

Jaká je otevírací doba BABOR BEAUTY SPA Ostrava v pracovní dny?
Odpovědi na poslední pátou soutěžní otázku můžete zasílat do následujícího čtvrtku, tedy do 9. ledna 2014 do 20 hodin, a to na e-mailovou adresu web.msdenik@denik.cz. Nezapomeňte uvést své jméno, adresu a telefonní číslo. Do předmětu e-mailu napište heslo: BABOR. 

*Napovíme, že odpověď najdete na webových stránkách www.babor-cz.eu.  
** Soutěž podléhá obecným pravidlů soutěží VLP a.s. - více zde 

BABOR – profesionální přírodní kosmetika …aneb 10 důvodů proč BABOR

• Široký sortiment výrobků a ošetření
• Vysoká kvalita výrobků, vlastní výzkum, vývoj i samotná výroba
• Pro všechny věkové kategorie
• Velký výběr ošetření, která řeší konkrétní problémy pleti
• Kompletní servis v péči o pleť i tělo
• Trendové výrobky, které drží krok s nejnovějšími technologiemi
• Produkty pro domácí péči lze zakoupit pouze po konzultaci s BABOR kosmetičkou
• Šetrné chování k přírodě
• Velice příjemná a šetrná parfemace, luxusní vzhled
V komerčních obchodech ani lékárnách Babor nenajdete.

Chcete si odpočinout, zapomenout na všední starosti a opravdu vypnout? Nebo chcete jen vypadat mladší a krásnější? Potom neváhejte a navštivte Babor Beauty Spa v Ostravě, kde Vám splní všechna Vaše přání. V těchto útulných mini lázních v centru města pracujeme pouze s přírodní německou kosmetikou Babor, která patří již více než 50 let ke špičce v oblasti profesionální kosmetiky.

Tým odborníků Vám pomůže s výběrem z bohatého menu pleťových i tělových ošetření. Pomůže vám diagnostikovat vaši pleť a doporučí vám, jaké produkty jsou pro vás vhodné.

Jen správná diagnostika, zhodnocení typu a stavu pleti zaručí správnou péči o pleť, a tím i očekávaný a viditelný výsledek. Pokud chcete vědět o své pleti více a jak o ni pečovat, aby byla taková, jaká má být, počkejte si na další díl seriálu v příštím týdnu.

Svěřte se do rukou profesionálů! Kosmetika BABOR vám poradí jak na dokonalou pleť. Informace o salonu Babor Beauty Spa Ostrava a kosmetice Babor najdete na www.babor-ostrava.cz.