Louis ChevroletDíky svému zakladateli měla společnost vždy neodmyslitelnou evropskou příchuť. Louis Chevrolet byl také vášnivý závodní jezdec. „Chevrolet v současnosti na tuto tradici navazuje a do loňské sezony se účastnil závodů WTCC (Mistrovství světa cestovních vozů), navíc v nich měl dominantní pozici, dnes je tato tradice citelná hlavně u vozů NASCAR," vysvětluje dále prodejce společnosti Pavlas Trust Ondřej Kube.

Podle jeho slov bylo společnosti Pavlas Trust dealerství vozidel značky Chevrolet přiděleno v roce 2007, kdy už měl Chevrolet v šampionátu za sebou i první vítězství, a o čtyři roky později byl otevřen i nový autosalon v Ruské ulici v Ostravě. „Stali jsme se jediným autorizovaným servisem a prodejcem pro ostravský region. Po roce provozu jsme získali do našeho servisu přes pět set vlastníků vozidel Chevrolet," říká Kube.

Co platilo dříve a nezměnilo se ani v současnosti, je podle prodejce Pavlas Trust vysoký důraz na bezpečnost: „Chevrolety patří v Evropě k nejbezpečnějším vozům. Všechny modely aut mají v základní výbavě šest airbagů, stabilizaci podvozku a prvky karoserie z vysokopevnostní oceli."

Typický zákazník

Ilustrační foto

Jak vypadá typický zákazník Chevroletu? Tady už, jak vysvětluje Ondřej Kube, jednoduchá a jednoznačná odpověď neexistuje. Chevrolet totiž v současnosti prodává deset modelů a platí, že vybrat si z nich může každý. Třeba právě Spark, který mohou v soutěži vyhrát čtenáři Moravskoslezského deníku, určitě může podle prodejce společnosti Pavlas Trust vyhovovat například staršímu manželskému páru. Cruze pak nabízí výrazný styl, díky dělené přední masce a protáhlým světlometům je nejen výrazný, ale i stylový. Podle prodejce Pavlas Trust je to vůz, se kterým budete vyčnívat z davu. Předností jsou výborné jízdní vlastnosti, silný pocit stability, pevné držení na vozovce a skutečný pocit zrychlení.

„Orlando je pak směle navržený rodinný vůz, který je všestranný uvnitř a úžasný zvenčí. Může komfortně přepravit až sedm lidí nebo sklopte sedadla a naplňte vůz třeba nábytkem. Se svými šestnácti různými kombinacemi sedadel je Orlando až neuvěřitelně flexibilní vůz," popisuje výhody uvedeného modelu Ondřej Kube. Zároveň dodává, že mezi zákazníky jsou často i střední a menší firmy, které potřebují kvalitní, spolehlivé a úsporné služební vozy.

„Naše auta si často vybírají i lidé se zdravotním postižením. Máme partnery s potřebnými certifikacemi, kteří jim dokážou vůz připravit přesně podle jejich přání," vysvětluje prodejce společnosti Pavlas Trust, která má autosalon nejen v Ostravě, ale také ve Frýdku-Místku Chlebovicích. 

Více na www.autopavlas.cz

Čtenáři Deníku mohou soutěžit o automobil Chevrolet Spark. Hrací kartu obdrží k zakoupenému výtisku zdarma v lokální redakci. Kromě lákavé výhry vozu na soutěžící čekají i další ceny, například pobyt v RC Sepetná.