Vítězný novomanželský pár se může těšit na víkendový pobyt pro dva ve SPA**** HOTELU LANTERNA v malebných Velkých Karlovicích.

NEPŘEHLÉDNĚTE!
Pro velký zájem je příjem dalších soutěžních fotografií ukončen.

Každý pátek představíme na stránkách Deníku šest párů týdenního kola a vy, čtenáři, svým hlasem rozhodnete, který pár (podmínkou je uzavření sňatku v období od září 2012 do současnosti) z jednotlivých kol postoupí do velkého finále.

Anketu tohoto týdne naleznete pod článkem, fotografie párů v přiložené fotogalerii.
Hlasovat můžete od pátku 13.00 hodin do následujícího čtvrtku 12.00 hodin, a to vždy z jedné IP adresy jednou za 24 hodin. 

Novomanželské páry pak ve velkém finále budete opět hodnotit vy, čtenáři, a posílat jim své hlasy. Páry, které se umístí na druhém a třetím místě, rovněž čekají zajímavé ceny!

* Soutěž podléhá obecným pravidlům soutěží v regionálních Denících. Vydavatel si vyhrazuje právo odmítnout uveřejnění (zařazení do soutěže) fotograi í z důvodů: podněcování k rasové nesnášenlivosti, vulgárnosti, ohrožování mravní výchovy, propagace hnutí potlačujících práva a svobody občanů, politických důvodů a i z hlediska obecné cti a důstojnosti fotografovaných osob.