Možnost příjemného zastavení v předvánočním čase nabídne lidem v různých koutech kraje i republiky v jednu chvíli ve středu 11. prosince v 18 hodin.

Chcete si koledy zazpívat ve vašem městě nebo obci s námi? Stačí, když nám na adresu ceskozpivakoledy@denik.cz dáte vědět, že se přidáte, napíšete, jak se na ni chystáte a poté nám z ní zašlete fotografie nebo krátké video.

My vám na oplátku rozsvítíme vánoční hvězdičku na webu u místa, kde právě zpíváte (pro mapu klikněte zde), a vaše příspěvky zveřejníme.

K tématu:

Milí čtenáři, vůně lineckého cukroví, marokánek nebo kokosových kuliček. To je symbol blížících se Vánoc. Takový rodinný recept na vaše oblíbené cukroví může letos čtenářům regionálního Deníku přinést hodnotný dárek v podobě libovolného zájezdu od cestovní kanceláře FIROTOUR v hodnotě 30 tisíc korun.

Soutěž o nejzajímavější vánoční recept odstartovala.
A jak se můžete zúčastnit? Stačí nám zaslat fotografii s receptem na vánoční cukroví, ať už prostřednictvím stránek www.ceskozpivakoledy.cz nebo pomocí papírového kuponu, který najdete v tištěném vydání Deníku právě dnes.

A pozor! S přihlášením do soutěže neváhejte. Absolutního vítěze totiž vybereme do konce listopadu.