A kdo by nechtěl vyhrát? Ceny pro vítěze jsou totiž více než atraktivní.

Vítěz získá víkendový pobyt pro dva v krásném Wellness & Spa hotelu Augustiniánský dům**** v Luhačovicích, které vždy patřily k oblíbeným destinacím pro lidi z našeho kraje. Majitel snímku, který se umístí na druhém místě, získá dvě zpáteční letenky ve směru Ostrava-Praha a třetí místo pak dárkovou tašku Deníku.

Více o hotelu v článcích:
Letní koktejlová masáž osvěží stejně jako mojito
Jarní očista v Luhačovicích

HLASUJTE PRO JEDNOHO Z 12 FINALISTŮ

Přinášíme dvanáct finálových soutěžních snímků. Už nyní můžete hlasovat v anketě pod článkem.

POZOR! Finalistům můžete tentokrát dát hlas i pomocí kuponu, který najdete v dnešním tištěném vydání Deníku!

Každý originální kupon odeslaný na adresu redakce (nebo osobně do redakce doručený) přičte vámi zvolené fotografii deset hlasů navíc k těm, které získá od čtenářů na webu. A to může v konečném součtu pořadím značně zamíchat!

Tak neváhejte a už dnes hlasujte pro své favority! Hlasovat můžete v anketě pod článkem vždy z jedné IP adresy jednou za 24 hodin.

Uzávěrka hlasů je v pátek 10. října 2014. 

NEZAPOMEŇTE SI PROTO UŽ DNES KOUPIT VÁŠ DENÍK v Moravskoslezskem kraji!

Další hlasovací kupony vyjdou v Deníku v pátek 26. září, v úterý 30. září, ve čtvrtek 2. října, v sobotu 4. října a v pondělí 6. října.Kupony zasílejte na adresu: Moravskoslezský deník, Mlýnská 10, 702 00 Moravská Ostrava. Na obálce uveďte heslo MOJE RETRO DOVOLENÁ. V jedné obálce může být i více kupónů, ovšem všechny musejí být pouze originální - vystřižené z Deníku. 

V případě hlasování na webu anketa končí v pátek 10. října v 00.00 hodin. 

* Soutěž podléhá obecným pravidlům soutěží v regionálních Denících. Vydavatel si vyhrazuje právo odmítnout uveřejnění (zařazení do soutěže) fotografií z důvodů: podněcování k rasové nesnášenlivosti, vulgárnosti, ohrožování mravní výchovy, propagace hnutí potlačujících práva a svobody občanů, politických důvodů a i z hlediska obecné cti a důstojnosti fotografovaných osob - více zde.