SOUTĚŽ NEKONČÍ

Jak jsme pochopili z reakcí našich čtenářů, někteří soutěžící do hlasování zapojili celé rodiny, sousedy, přátele, bývalé kolegy nebo spolužáky svých vnoučat. Jsme rádi, že soutěž vzbudila takový ohlas a děkujeme vám.

A protože také do redakce došla spousta dalších přihlášek, rozhodli jsme se vyhlasit druhé kolo soutěže Manželství 20+. Ti, kteří již svůj příběh a fotografie poslali a nevyhráli, jsou automaticky zařazeni do druhého kola.

Vítězem březnové soutěže Deníku Manželství 20+ se stal pár číslo 3. manželé Zdenka a Lojza Spurní jsou z Dívčího hradu s počtem 1079 hlasů.

Druhé místo s těsným rozdílem 16 hlasů získali manželé Lenka a Zdeněk Henčlovi ze Staré Vsi nad Ondřejnicíi (977 hlasů), třetí skončili Eva a Václav Stankušovi z Rychvaldu (961).

Výhercům samozřejmě gratulujeme. Získávají od nás tyto ceny:

První cena:

Prodloužený víkend ve čtyřhvězdičkovém Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích - www.lanterna.cz. Manželé budou mít zároveň neomezený vstup nejen do hotelového L-Spa relaxačního centra, ale i do termálních bazénů v blízkém hotelu Horal - více zde: Zásnuby, svatba či oslava výročí? Zamiřte do Velkých Karlovic.

Druhá cena:

Odvoz limuzínou Auto Heller, romantická večeře u svíček se šampaňským a s noclehem v novomanželském apartmá se snídaní v hotelu Park Inn v Ostravě s možností využití hotelového wellness - více zde: Park Inn by Radisson Hotel Ostrava - místo pro Vaši svatbu.

Třetí cenou je:

Opět odvoz limuzínou Auto Heller a romantická večeře u svíček se šampaňským v restauraci La Vida.

Loga sponzorů

A pro ty, kteří ještě nezaregistrovali, oč jde, přinášíme znovu pravidla soutěže:

Jste manželé dvacet a více let? Zúčastněte se druhého kola soutěže Manželství 20+ a napište na e-mailovou adresu manzelstvi.moravskoslezsky@denik.cz svůj životní příběh, historku z vašeho seznámení nebo motto, kterým se celý manželský život řídíte. Kromě toho zašlete dvě fotografie manželského páru svatební a ze současnosti (papírové fotografie budeme vracet poštou). Nezapomeňte uvést svá celá jména, bydliště, datum vaší svatby, místo svatby, počet dětí, vnoučat.

Druhé kolo soutěže bude probíhat do konce května 2012 a v jejím závěru budou moci čtenáři opět hlasovat pro jednotlivé manželské páry na našich webových stránkách.

Hlasování a odkazy na příběhy prvních přihlášených manželských párů najdete zde: SOUTĚŽ DENÍKU: Hlasujte pro manželské páry