A je to docela jednoduché nasbírat šest kuponů z Deníku, odpovědět na dvě otázky a věřit ve štěstěnu.

První únorový den zveřejníme hrací kartu, dovíte se také více technických podrobností o novém sparku. A aby vám žádný kupon neušel, doporučujeme předplatit si Deník, což můžete udělat už dnes - naše pracovnice distribuce vám rády pomohou.

Ostrava Kotuličová Kamila 724 412 016
Nový Jičín  Boháčová Petra 602 585 821
Frýdek-Místek  Hadrbolcová Dáša 602 603 235
Havířov, Karviná  Leona Mývaltová 724 412 011
Opava, Hlučín, Krnov, Bruntál  Dehnerová Věra 602 139 636

NOVĚ ZAKOUPÍTE SVŮJ DENÍK TAKÉ V LOKÁLNÍ REDAKCI !!!!

PRAVIDLA A POPIS SOUTĚŽE

Vědomostně-tipovací korespondenční soutěž „VYHRAJTE S NÁMI AUTO" pro čtenáře Deníků v Moravskoslezském kraji.

Podmínky účasti

I.
Obecná ustanovení

1. Vědomostní a tipovací soutěž, doplněná o kompletování ústřižků výherního vozu, pro čtenáře a předplatitele Deníků v Moravskoslezském kraji.
2. Vědomostní a tipovací soutěže pro čtenáře a předplatitele se může zúčastnit fyzická osoba starší 18 let s trvalým pobytem na území České republiky, která akceptuje pravidla této soutěže. . Z účasti na soutěži jsou vyloučeny osoby, které jsou v pracovně-právním, občansko-právním, obchodně-právním či jiném obdobném vztahu ke společnosti VLP, a.s., nebo osoby blízké těmto osobám (ust. § 16 zákona č. 40/1964 S., občanského zákoníku, v platném znění) či osoby spolupracující přímo či nepřímo na realizaci soutěže za předpokladu, že by tato skutečnost mohla vzhledem k okolnostem vzbudit dojem výhodnějšího postavení či neobjektivního posuzování v soutěži. Pokud bude prokázáno, že vítězem některé z cen se stane osoba uvedená v tomto odstavci jako osoba vyloučená ze soutěže, je organizátor soutěže oprávněn odebrat takovému výherci výhru.

Účastí v této soutěži účastníci souhlasí, že v případě výhry má organizátor soutěže právo využít jejich osobních údajů, obrazových a zvukových záznamů týkajících se účastníků nebo jejich projevů osobní povahy (fotografie, písmo, hlas apod.) pro reklamní a marketingové účely. Účastí v této soutěži výherce rovněž souhlasí, že jeho jméno může být uveřejněno v mediích a na internetu organizátora soutěže. Výherce není povinen výhru přijmout. Výhry nejsou vyměnitelné ani směnitelné.

3. Organizátorem soutěže pro čtenáře a předplatitele je akciová společnost VLTAVA-LABE-PRESS, a. s., IČ CZ61860981, zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Českých Budějovicích v odd. B, vložce č. 1028, region Severní Morava a Slezsko, Mlýnská 10, 702 00 Moravská Ostrava, (dále jen "organizátor"). Hlavní cenu do soutěže věnuje společnost Pavlas Trust, s. r. o., IČO 268 25 414.
4. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo tuto soutěž zkrátit, přerušit nebo zrušit či změnit její pravidla.
5. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo ve sporných případech rozhodnout s konečnou platností dle vlastního uvážení.
6. Vstupem do vědomostně - tipovací soutěže pro čtenáře a předplatitele se všichni účastníci zavazují dodržovat i její pravidla.
7. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo kontroly všech podmínek pro účast v soutěži a posouzení nároku na hlavní výhry.
8. Výhry nejsou soudně vymahatelné.

II.
Ochrana osobních údajů

1. Účastník, který poskytl v soutěži své osobní údaje ke zpracování, má právo na ochranu těchto osobních údajů v rozsahu vyplývajícím ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Účastník má zejména právo na přístup k osobním údajům (§ 11 odst. 3 zák. č. 101/2000 Sb.) a má právo se při porušení zák. č. 101/2000 Sb. obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů s žádostí o zajištění nápravy (§ 21 zák. č. 101/2000 Sb.). Účastí v soutěži účastník potvrzuje, že poskytnutí osobních údajů je dobrovolné.

III.

Popis soutěže „VYHRAJTE S NÁMI AUTO".

1. Vědomostně-tipovací soutěž „VYHRAJTE S NÁMI AUTO" bude probíhat od 25. ledna do 30. dubna 2013.
Hlavní výhru do soutěže – nový automobil Chevrolet Spark, daruje společnost Pavlas Trust, s.r.o., IČO 268 25 414

2. Podmínkou účasti v soutěži je zaslat nebo osobně doručit vyplněnou hrací kartu s poskládanými a nalepenými kupony a odpověďmi na tipovací a vědomostní otázku na adresu:
VLP, severní Morava a Slezsko
Moravskoslezský deník
Mlýnská 10
Moravská Ostrava 702 00

heslo: „VYHRAJTE S NÁMI AUTO"

3. V průběhu trvání soutěže bude otištěno postupně dvanáct kuponů, na kterých budou zveřejněny části vozidla. Tyto kupony musí soutěžící nalepit ve správné poloze do předtištěné hrací karty a vytvořit správně předtištěnou podobu vozidla. Kupony budou zveřejňovány od 1. 2. do 26. 4. Předtištěná podoba automobilu se dá poskládat z šesti druhů kuponů, každý druh kuponu bude během soutěže zveřejněn dvakrát. Hrací karta (podklad) bude otištěna celkem třikrát a to v termínech 1. 2. (příloha Chevrolet – součást deníků v Moravskoslezském kraji), 5. 2. a 15. 3. 2013 ve vydáních Deníků v Moravskoslezském kraji. Jejím obsahem bude prostor pro lepení kuponů, dále vědomostní a tipovací otázka, jméno, příjmení a adresa soutěžícího včetně telefonního případně mailového kontaktu, data a podpisu. Úkolem čtenářů je vystřihnout hrací kartu a postupně vlepovat jednotlivé kupony (části automobilu), správně odpovědět na vědomostní a tipovací otázku. Platnou hrací kartou se rozumí ta, která bude obsahovat správné kupony vystřižené z novin. Počet hracích karet na jednoho soutěžícího není omezen. Hrací karty je nutno odeslat nebo doručit na uvedenou adresu nejpozději do 30. dubna 2013. Rozhodující pro karty zaslané poštou pro zařazení do soutěže bude datum na poštovním razítku.

4. Celkem ve dvou termínech vyjde univerzální kupon – žolík, který lze použít místo kteréhokoli kuponu v hrací kartě. Na jedné hrací kartě je možno použít jen jeden „žolíkový" kupon.

5. Ze všech správně vyplněných a v termínu zaslaných hracích karet bude vybrán výherce, jež bude mít slepeno celé vozidlo, správně zodpovězenou vědomostní otázku a jehož odpověď na tipovací otázku bude shodná s výsledkem či mu bude nejblíže. V případě, že výherce nebude pouze jeden, dojde k losování pod notářským dohledem. Výherní listina bude zveřejněna dne
24. května 2013 v denících Moravskoslezského kraje.

1. cena nový osobní automobil značky Chevrolet SPARK, které daruje do soutěže společnost Pavlas Trust

2. cena Dárkový poukaz na víkendový pobyt RC Sepetná
3. cena Dárkový poukaz na romantickou večeři RC Sepetná
4. cena Dárkový poukaz na relaxační a sportovní aktivity RC Sepetná
5. cena auto - nabíječka
6. cena velké auto - hračka

6. Průběh soutěže spolu se zveřejňováním pravidel bude také na webových stránkách regionálních deníku Moravskoslezského kraje.

Platnost herního řádu

Tento herní řád nabývá platnosti 1. 2. 2013