Celkovou vítězkou se nakonec stala dvaadvacetiletá studentka z Frýdku-Místku Iveta Čarvašová s konečným součtem 1716 hlasů.

Druhé místo obsadila studentka z Horních Bludovic Kateřina Pšenková se 1333 hlasy a pomyslný bronz patřil mamince z Ostravy-Poruby Lence Jamnické, která získala 1 065 hlasů.

Všechny tři úspěšné soutěžící si v těchto dnech převzaly v redakci Deníku své ceny.

Iveta Čarvašová se jako výherkyně celé soutěže Kočka léta 2016 může těšit na víkendový pobyt pro dvě osoby na dvě noci ve SPA**** hotelu Lanterna Velké Karlovice.

„O soutěži jsem se dozvěděla od babičky, která Deník odebírá. Přihlásil mě ale přítel, se kterým pojedu i na pobyt ve wellness hotelu, který jsem vyhrála. Mám z vítězství i ceny ohromnou radost," vyjádřila se Kočka léta 2016.

Stříbrná Kateřina Pšenková si v redakci kromě dárkové tašky Deníku převzala také poukaz na pobyt pro dvě osoby v novém luxusním penzionu Jurášek v Kunčicích pod Ondřejníkem.

„Přihlásila mě mamka, která soutěž objevila. Jsem pro každou ,špatnost', tak jsem do toho šla. Bylo pro mě veliké překvapení, že jsem uspěla, celá rodina z toho měla ohromnou radost říkali, že jsou na mě pyšní," uvedla Kateřina Pšenková.

Svou cenu za úspěch v soutěži už má i třetí finalistka Lenka Jamnická. Té udělala radost vstupenka pro dvě osoby do relaxačního centra Wellness Horal Velké Karlovice.

„Přihlásila jsem se na podnět kamarádky, která se soutěže také účastnila. Moc mě potěšilo, že mě pak především v internetovém hlasování podpořilo mnoho lidí, až jsem to dotáhla na třetí příčku," poznamenala Lenka Jamnická.