Už čtvrtý ročník Oktoberfestu uspořádají od 27. do 29. září v restauraci Stará kuželna Na Baranovci ve Slezské Ostravě. I v této ostravské restauraci čekají na návštěvníky nejen tupláky plné piva, ale také nabídka bohaté kuchyně.

„Nebudou chybět pečená kolena, žebra, bílé bavorské klobásy či tyrolské meruňkové nočky a obložené bramborové placky," upřesnil provozovatel Staré kuželny Radim Dvořáček.

Jak dodal, v zahradě restaurace ve Slezské Ostravě bude stát několik pivních stanů. „Proti loňsku v letošním roce opět navýšíme kapacitu, čímž se dostaneme na zhruba čtyři sta míst k sezení. Akce měla v předchozích letech úspěch, zájem pivařů byl a je velký, tak jsme se rozhodli náš Oktoberfest rozšířit," prozradil Deníku provozovatel Staré kuželny.

Ve Staré kuželně se podle něj budou opět čepovat piva z pivovaru Svijany. „O letošním Oktoberfestu budeme nabízet osm druhů piv ze Svijan, chybět nebude kvasnicové, pšeničné a ani ochucené pivo. Výčepní místa letos opět posílí speciální přívěs s dalšími pípami, který pošlou ze svijanského pivovaru. Celkem budeme mít čtyři výčepní místa. Nebude chybět ani velká venkovní kuchyně," dodal Radim Dvořáček.

Organizátoři Oktoberfestu letos opět připraví ve Staré kuželně i bohatý program pro děti. „Pro malé návštěvníky budou nachystány různé atrakce, chybět nebude třeba skákací hrad. Atmosféru pravého Oktoberfestu navíc navodí pouštění tradiční muziky, kterou na akci v Mnichově hrají živé kapely," odtajnil další informace provozovatel Staré kuželny.

NEPŘEHLÉDNĚTE

VYHRAJTE S DENÍKEM VOUCHER NA KONZUMACI V HODNOTĚ 300 KORUNStačí odpovědět na otázku:Kolikátý ročník Oktoberfest se koná letos v Mnichově?Odpověď na otázku zasílejte do konce týdne společně se jménem, adresou a telefonním číslem - do nedělní půlnoci 22. září 2013 - na e-mailovou adresu web.msdenik@denik.cz. Do předmětu uveďte heslo OKTOBERFEST.
V pondělí vylosujeme tři z vás, kteří získají voucher na konzumaci na ročníku Oktoberfestu v Ostravě.