„Naším cílem je přiblížit profesionální módu všem vrstvám obyvatel a inspirovat je k většímu zájmu o kulturu oblékání. Věříme, že Ostrava má velký potenciál stát se v budoucnu významným módním centrem," uvedla ředitelka akce Denisa Šuster.

Doplnila, že nedílnou součástí Ostrava Fashion Weekendu, jehož smyslem je mimo jiné podpora mladých umělců, je už druhým rokem soutěž začínajících návrhářů s názvem Très Chic Fashion Designer. Příležitost předvést své tvůrčí schopnosti budou mít také střední školy designu v samostatné kategorii.

Originální modely ohodnotí odborná porota v čele s módní návrhářkou Beatou Rajskou. Vstupenky jsou stále k dostání na internetových stránkách www.ofw.cz, k zakoupení jsou ale také v Budově Gong v Poděbradově ulici v centru Ostravy a na místě v dny pořádání akce. Veškeré podrobnosti najdou zájemci na výše uvedeném webu.

SOUTĚŽ DENÍKU

Chcete se s Deníkem zúčastnit Ostrava Fashion Weekendu (OFW)? Soutěžte s námi o vstupenky RUN do Chill zóny. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku:

Kdo bude hlavní hvězdou OFW?

Odpovědi posílejte na e-mail martina.koziolova@denik.cz do čtvrtečních 14 hodin. Výherci budou zveřejněni v pátečním vydání Deníku.