Ve složité situaci pomohla lékařka, která byla v sále přítomna, stejně jako rychlý zásah záchranářů, kteří na místě zasahovali.

„Mohu potvrdit, že jsme ošetřili ženu, po poskytnutí přednemocniční péče jsme ji transportovali do pražské nemocnice pomocí letecké záchranné služby," uvedla Petra Effenbergerová, mluvčí středočeské záchranky.

Více řekl prostřednictvím webových stránek zpěvačky její syn Adam Pavlík.

„Maminka je momentálně v bezvědomí, ale věříme, že se ten stav zlepší. Prosíme všechny fanoušky, aby na ni mysleli a drželi jí palce. Opravdu to teď moc potřebuje," stojí na webu Věry Špinarové.

Jak řekla Eva Albrechtová, jednatelka čáslavského divadla, odehrála se pouze část koncertu.

Všechny následující koncerty se ruší, vstupenky mohou lidé vracet tam, kde je koupili.

Udělalo se jí špatně už u druhé písničky, řekla jedna z účastnic koncertu "Na koncert jsem se hrozně těšila. Paní Špinarová odzpívala první písničku, u druhé řekla, že se omlouvá, že jí je špatně a odešla do šatny. Odtamtud po chvíli přiběhla jedna ze zaměstnankyň divadla a ptala se, jestli je v sále lékař. Pomoc hned nabídly dvě lékařky," popsala atmosféru při náhlé událost jedna z divaček. Okamžitě prý na místě také byla také posádka rychlé záchranné služby.

ČTĚTE TAKÉ:

V únoru Věra Špinarová oznámila společné turné s Heidi Janků - VĚRA HEIDI TOUR 2017. Deníku při této příležitosti poskytla krátký rozhovor - více zde: Věra Špinarová a Heidi Janků spolu: „Ostravská vlna" zasáhne celou republiku

V rozhovoru pro Deník před několika lety také zavzpomínala nejen na začátky své kariéry, či své největší hity, ale odpověděla také na otázky z osobního života - více zdeVěra Špinarová slaví šedesátiny