Ostravské nákupní centrum Futurum už v pátek oslavilo 17. narozeniny. Na programu byla nejen zábavná vystoupení, ale pro návštěvníky byl připraven i dort.

Zdroj: Čtenářka Deníku

Zábava v Bělském lese. Lesní technika v akci, koňské taxi, práce s motorovou pilou, lanové překážky, cvičení dravci. I to čekalo v sobotu na návštěvníky v ostravském Bělském lese.

Pustevny patřily o víkendu dřevu, konkrétně třetímu ročníku řezbářského sympozia. Akce s názvem Dřevěné Pustevny 2017 byla parádní podívanou, při které mohli návštěvníci sledovat, jak vznikají jednotlivé sochy.
OBRAZEM: Motorová pila jako umělecký nástroj. Pustevny patřily dřevu

Duhový běh. V oblasti Dolní Vítkovice velký úspěch sklidila stejně jako v předchozích letech akce Rainbow Run.

Daruj hadry do Adry. Charitativní sbírka ve prospěch humanitární organizace ADRA, o.p.s., se uskutečnila o víkendu v Obchodním centru Fora Nová Karolina. Zájemci tak mohli získat za dva kusy čistého a nepoškozeného svrchního oblečení nebo bot dárkovou kartu v hodnotě 100 korun, kterou je možno využít při nákupech právě v obchodním centru v rozmezí 12 měsíců. 

Velká cena Ostravy na parkúrech. Čtrnáct koní s jedenácti jezdci se utkalo v nedělní hlavní soutěži stupně ST** na Velké ceně Ostravy, která je 2. kolem Českého skokového poháru. 

Více přineseme v pondělním tištěném vydání Moravskoslezského deníku. Snímky ze všech uvedených akcí najdete v přiložené fotogalerii.

Sigma - Baník Ostrava  0:0 o poločase
Sigma udržela domácí neporazitelnost a oddálila oslavy Baníku
Herečka Marta Issová s režisérem Davidem Ondříčkem 5. března v Praze před předáváním cen České filmové a televizní akademie Český lev.
Filmaři budou natáčet o tragédiích na Ostravsku
Čeští dárci umožnili nákup potravin a hygienických potřeb, které se pořizovaly přímo na Ukrajině.
S humanitární pomocí do válečné zóny zamířila i Veronika z Ostravy. Už potřetí