Volby do sněmovny začínají za

Nahrávám odpočet ...
VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Diskuse: Lukáš Hejlík o ostravském regionu: Skepse a chudoba jsou pryč!

Lukáš Hejlík o ostravském regionu: Skepse a chudoba jsou pryč!

Vaříme ze sezonních potravin od ověřených dodavatelů, to už je dnes jen ohraná formulka říká v rozhovoru pro Deník Lukáš Hejlík. Oblíbený herec a v poslední době i úspěšný food blogger navštívil už přes pět set tuzemských kaváren a restaurací, na něž píše jak sám říká subjektivně objektivní recenze. A ty ostravské se v nemalé konkurenci vyjímají! Místní gastronomickou scénu jsme s ním proto probrali pořádně do hloubky. A řeč přišla i na potenciál sociálních sítí nebo třeba na to, že do Ordinace v růžové zahradě se v nejbližší době asi nevrátí…


Diskutovat mohou pouze přihlášení uživatelé

Přihlásit se

DISKUSE OBSAHUJE 1 PŘÍSPĚVKŮ

Ten člověk tu spadl z měsíce,
Heftling 729 (23753) 8.8.2017 reagovat
prý skepse, havířská chudoba. Ta tady nikdy nebyla, zato podobných fňukalů, kteří hladili Ostravu po hlavičce tu byla a je fůra. Dělat reklamu podnikům, které vedou pochybní sluníčkáři s dredy, kteří si hosta nad 40 let ani nevšimnou, nato ž, aby dokázali uvařit jídlo za 500. Ostravě chybí to co tu vždy bylo levné a slušné stravování. Restaurace či hospoda v centru na úrovni předpřevratového Rady neexistuje. Prakticky není kam jít
Nahlásit
Pro nahlášení příspěvku se prosím přihlaste

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení