„Bylo to stejné jako v minulém utkání. První půlku, dokud hráči ještě mohli, jsme bránili, prostor zahustili a soupeř měl problémy. Za stavu 0:0 jsme měli stoprocentní šanci, ale nedali jsme,“ vrátil se k průběhu utkání stonavský trenér Richard Beneš, který kvůli velké mardoce a karetním trestům měl opět problém složit sestavu dohromady.

Poločas Stonavští prohráli 0:1. „Hned na začátku druhého jsme měli dvě dobré příležitosti skórovat, ale dostali jsme gól na 0:2. Pak měl ještě šanci Zoller, ale zamotat stav na 1:2 se mu nepodařilo. Do toho se nám zranil Bednář, který šel dolů a obrana tím byla nabouraná. Na rozdíl od soupeře, který střídal tři hráče, jsme už na lavičce neměli nikoho,“ konstatoval domácí kouč poté, co tým inkasoval další dva góly.

Zápas březnového 15. kola fotbalové divize F Polanka - Dětmarovice 4:0. Polanka (v bílém) má stále šanci na postup do MSFL, předposlední Dětmarovice bojují o záchranu. Pokud se neudrží, sestoupí z nižších soutěží patnáct týmů.
Nižší fotbalové soutěže jdou do finále. Kdo oslaví postup a kdo je v ohrožení?

V závěrečném kole měla Stonava v sobotu 18. června od 17 hodin nastoupit na hřišti vedoucích Řepišť. Jenže tam nepojede.

„Ve stejný den máme oslavy devadesáti let fotbalu ve Stonavě. Připravujeme je rok a od února jsme žádali svaz i Řepiště, abychom utkání předehráli. Dostali od nás několik termínů a až minulý týden nám soupeř zavolal, že to budeme hrát v sobotu ráno v 10.30. Oslavy u nás ale začínají v 10 hodin a od půl páté hrajeme zápas s internacionály Baníku Ostrava, takže nemůžeme. To nás zamrzelo hodně, protože každému se vždycky snažíme vyjít vstříc,“ vysvětlil Richard Beneš, proč poslední duel sezony Stonava prohraje kontumačně.

J&T Banka Ostrava Beach Pro, 28. května 2022 v Ostravě. Fanoušci.
Potlesk pro turnaj na pláži: Neskutečná atmosféra. To umí jen ostravské publikum

I.A třída, skupina B - 26. kolo:

SK Stonava - FC Vratimov B 0:4 (0:1)

Branky: 34. Teplý, 57. Roháček, 63. Trmal, 80. Pešek. Rozhodčí: Podracký - Kolarský, Mitura. ŽK: Teplý, Hrdý, Stibor (všichni Vratimov B). Diváci: 50.

Stonava: Svatoš - Kloda, Němec, Bednář (58. Szotkowski), Graňák, Kupczak, Zoller, Koďousek, Folwarczny, Mančař, Adamczyk (46. Stach). Trenér: Richard Beneš.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...