Slavia měla podle očekávání více ze hry a vytvářela si šance. V prvním poločase se však branky nedočkala, proti byl totiž výborný gólman Jan Laštůvka. Ten v 10. minutě reflexivně vyrazil hlavičku Součka, ve 27. minutě pak zastavil ránu opory sešívaných.

I po přestávce to byl hlavně boj Pražanů s Laštůvkou, který v 51. minutě vyškrábl míč po střele Hušbauera na roh a následně zneškodnil i dorážku kapitána hostí. Baník mohl rozhodnout o výhře v 86. minutě, dalekonosnou dělovku Kuzmanoviče však Kolář vytěsnil.

HLASY TRENÉRŮ:

BOHUMIL PÁNÍK (Baník): "Když nedostanete gól se Slavií, tak vám to pomáhá, že si víc věříte. Samozřejmě byl tam Laštůvka, který pochytal nepříjemné věci. Ke konci jsme taky trošku zazlobili. Bod se počítá, jsem rád, že jsme ho urvali. Možná je to ten bod, který rozhodne o pátém místě."

JINDŘICH TRPIŠOVSKÝ (Slavia): "Jsme šťastní, že je to definitiva, hrálo se o to dlouho. Neříkám, že to byl nějaký top výkon, ale v kombinaci s míčem jsme si počínali jako dřív. Strašně jsem věřil mužstvu, že už tu branku nedostaneme a dotáhneme to dnes."

Baník Ostrava – Slavia Praha 0:0

Rozhodčí: Hrubeš – Koval, Dobrovolný. ŽK: Van Buren (Slavia). Diváci: 11 869.

Baník Ostrava: Laštůvka – Pazdera, Šindelář, Procházka, Stronati, Fleišman – Fillo, Hrubý, Jirásek, Holzer (80. J. Šašinka) – O. Šašinka (58. Kuzmanovič). Trenér: Páník.

Slavia Praha: Kolář – Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil – Souček, Traoré – Stoch (90. Zmrhal), Hušbauer, Ševčík (83. Frydrych) – Van Buren (72. Škoda). Trenér: Trpišovský.

DHC Sokol Poruba - SHK Veselí nad Moravou 28:22 (16:10).
Házenkářky Poruby si vynutily třetí rozhodující zápas