Podmínkou k získání jedinečné bezkontaktní karty je účet v ČSOB, nebo Poštovní spořitelně, které lze otevřít jednoduše a rychle online. „Fandit se dá mnoha způsoby a platební karty v designu sportovního klubu jsou u fanoušků velice oblíbené. Jsme rádi, že můžeme udělat radost dalším dvěma skupinám fotbalových fanoušků, které mohou nyní podporovat klub svého srdce i při každém bezhotovostním placení,” říká Miroslav Kybal, manažer sportovních karet z ČSOB.

Přátelské utkání Górnik Zabrze - FC Baník Ostrava, 17. července 2021 v Zabrze (PL). (vpravo) Ladislav Almasi.
Příprava Baníku: spolehlivá obrana a probuzený střelec. Ale co útok a soupeři?

Platební karty pražského klubu z Julisky ponesou jméno Dukla a ostravského týmu FCB. Jejich držitelé budou moci čerpat slevy například na vstupenky, nákup zboží ve fanshopu nebo u různých místních obchodníků.

Přátelské utkání Górnik Zabrze - FC Baník Ostrava, 17. července 2021 v Zabrze (PL). Nemanja Kuzmanovič z Ostravy a Lukas Podolski z Górniku.
Tisíce fanoušků, chorály a star Podolski. Generálka Baníku plula i na vlně Eura

Ve fotbalovém prostředí mají vlastní karty už fandové FK Mladá Boleslav, FC Viktoria Plzeň a FC Slovan Liberec a v hokejovém zase příznivci HC Komety Brno, HC Dynama Pardubice, HC Motoru České Budějovice a HC Vervy Litvínov.