Věřím, že se dáme dohromady," uvedl Látal, který v posledním utkání se Slavií (2:2) postrádal dva klíčové hráče. „Martin Lukeš začal trénovat a uvidíme, jak se bude cítit. Bohužel se zranil Zdenko Kaprálik, který má problémy s kotníkem. U obou ale věřím, že budou v pořádku," uvedl Látal na čtvrteční tiskové konferenci na Bazalech.

Odpovídat musel i na otázky okolo Antonína Fantiše, který byl kvůli hrubému porušení životosprávy vyřazen z ligového kádru. „K celé situaci se už nehodláme vracet ani to nijak dále komentovat. Bylo to rozhodnutí vedení klubu, které k tomu vydalo oficiální prohlášení," uvedl Látal, který tak bude na jihu Čech postrádat dalšího hráče ligové sestavy.

„Nepříjemné to je, protože Tonda v obou úvodních ligových zápasech hrál. Je to ztráta, ale musíme se s tím vyrovnat. Tonda má týdenní individuální plán, který poctivě plní," pokračoval Látal, který se odmítl vyjádřit k tomu, jak dlouho bude Fantiš trénovat mimo ligový celek. „Znovu opakuji, že Tonda má individuální plán, co bude následovat, bych v této chvíli nechtěl vůbec řešit," dodal Látal.