Nejatraktivnější zápas sezóny, to je pro všechny baníkovce už tradičně duel s pražskou Spartou, který se na Bazalech hraje v rámci 18. kola Synot ligy v sobotu 28. února od 15 hodin. Již nyní si fanoušci mohou začít kupovat vstupenky na obvyklých prodejních místech a také online, a to za zvýhodněných podmínek.

„Pro zápas se Spartou přicházíme s dynamickým vývojem cen vstupenek během předprodeje. Chceme tak zvýhodnit všechny, kteří se pro nákup vstupenky rozhodnou s předstihem," říká manažerka ticketingu Monika Matulová. To znamená, že až do startu pracovního týdne před utkáním budou ceny vstupenek do všech sektorů sníženy o 20 korun. A to jak pro nákup s Kartou FCB i bez ní.

V týdnu před utkáním, tedy od pondělí 23. února, se pak ceny dorovnají do výše, jaká byla zavedena v podzimní sezóně. Předprodej na zápas Baníku se Spartou opět běží na třech prodejních místech, kterými jsou Fanshop na stadionu Bazaly, stánek v obchodním centru Futurum a prodejna v Nové Karolině (1. patro). Kromě toho mají navíc držitelé Karet FCB možnost koupit si vstupenky online.

„Co se týče prodeje vstupenek v den utkání, bude na všech prodejních místech ukončen dvě hodiny před výkopem," doplňuje Matulová. Vzhledem k tomu, že je utkání hodnoceno jako rizikové a prodej vstupenek se řídí pravidly adresného ticketingu,nebude možné si je koupit v den utkání na pokladnách stadionu Bazaly.