A podívaná to tentokrát bůhvíjaká nebyla, i když příležitosti, které by tu a tam zahřály fotbalová srdíčka znovu nadšeně fandících domácích příznivců, se přece jen objevovaly. Jenže tentokrát žádnému z hráčů vstřelit branku přáno zřejmě nebylo.

Své o tom ví hlavně domácí krajní obránce Adam Varkoček, který už po osmi minutách po Šebkově výstavním centru hlavou ze tří metrů trefil jen břevno Gojovy branky a pro změnu tyč zabránila na začátku poslední čtvrthodiny v radosti jeho spoluhráči Ondřeji Strojkovi.

Na druhé straně hřiště hřmělo, ale neuhodilo po několika šancích velezkušeného Martina Opice, který rovnou dvakrát, ale pokaždé marně vyzýval v průběhu prvního poločasu ke skórování útočného parťáka Davida Jatagandzidise a sám se dostal rovněž do dvou nadějných šancí.

Ovšem v prvním pokusu mu při dělovce chybělo více přesnosti a jen o chvíli později po rohu hlavičkoval do připraveného heřmanického gólmana Jana Šráčka, jenž si i díky tomu, že si zhruba po půl hodině Opic natáhl stehenní sval a zápas dohrával více méně se sebezapřením, připsal do osobních statistik sedmou sezonní nulu.

O první jarní vítězství budou oba týmy znovu bojovat už ve středu 1. května, na Bohumín čekají v Petřkovicích a Heřmanice zajíždějí do Polanky. Obě utkání mají výkop shodně v 16.30 hodin.

FC Heřmanice Slezská – FK Bohumín 0:0
Rozhodčí: Šafráň – Latoň, Krištof. ŽK: Dutka, Michalák – Sittek, Pluta. Diváci: 150

Heřmanice: Šráček – Dutka, Šimáček, Mooc, Varkoček – Mohelník (70. Kelnar), Koval, Valouch (62. Strakoš), Strojek, Dominik Mlčoch (62. Michalák) – Šebek. Trenér: Jaroslav Mlčoch.
Bohumín: Goj – Patrik Poštulka, Šiška, Gábor, Seget (89. Pluta) – Sittek, Socha, Kubinski, Ciesarik – Jatagandzidis, Opic (84. Kukuliač). Trenér: Marek Poštulka.