„Pořád si na to dobře pamatuju. Byl to spíše jen ligový výběr, i když jsme tam vystupovali jako reprezentace,“ zavzpomínal Jankulovski, současný sportovní ředitel Baníku. Góly vítězů vstřelili Kolomazník a Verbíř. 

Ostravská městská část Mariánské Hory a Hulváky, 6. února 2020.
Nebezpečná Ostrava? Strach rodičů o bezpečí školáků roste

Následně zazářil s jednadvacítkou na ME na Slovensku, kde získali čeští mladíci stříbro. Úspěch ani nestihl oslavit, když zamířil na velké Euro do Belgie a Nizozemska.

„Dá se říct, že tam moje reprezentační kariéra začala naplno. I když jsme vypadli hned ve skupině, užíval jsem si to,“ přiznal bývalý levý obránce, který odehrál za národní tým 78 zápasů, vstřelil 11 branek a v roce 2004 slavil bronz na ME v Portugalsku. 

Žena byla definitivně odsouzena k osmi rokům vězení.
Vrchní soud neuvěřil verzi o napíchnutí se na nůž, potvrdil verdikt z Ostravy

„Nejde vybrat a vzpomínat jen na jeden zápas v reprezentaci, připomínám si všechny. Pro fotbalistu je to nejvýš. Přijet domů, slyšet hymnu, hrát před českými fanoušky. Mám spoustu krásných vzpomínek, ale na Euro v Portugalsku jsou asi nejhezčí,“ řekl.

Na klubové úrovní působil po odchodu z Baníku v Itálii, konkrétně v Neapoli, Udine a Miláně. V roce 2007 se stal právě s AC po Barošovi a Šmicerovi třetím českým vítězem prestižní Ligy mistrů. V témže roce zvítězil v tuzemské anketě Fotbalista roku.

Reprezentační kariéru ukončil v říjnu 2009, tu klubovou v únoru 2012. 

Mezinárodní halový atletický mítink Czech Indoor Gala 2020, 5. února 2020 v Ostravě. Skok daleký, muži Mateusz Jopek z Polska.
OBRAZEM: Hvězdy atletiky v Ostravě. Na Czech Indoor Gala dorazila i Fibingerová
Na snímku trenér Poruby František Výborný.
Trenérská legenda Výborný Deníku prozradila: Na důchod se necítím, ale uteklo to