Slavnostní křest proběhl v restauraci Slezska P.U.O.R. v centru Ostravy, kde dorazili jeho bývalí spoluhráči z Baníku i české reprezentace Marek Jankulovski, Jan Koller, Tomáš Ujfaluši, René Bolf, Martin Lukeš, Radek Slončík a další.

Mezi V.I.P. hosty nechyběli ani majitel Baníku Václav Brabec, bývalý hokejový kouč reprezentace Alois Hadamczik nebo hokejový reprezentant Vladimír Vůjtek mladší.

O kulturní program se postaral bavič Jiří Krhut a členové Tři tygrů (Albert Čuba, Štěpán Kozub, Robin Ferro a Vladimír Polák). „Moc si vážím toho, že i v této složité době jste si našli čas a přišli se mnou oslavit křest této knihy, která je takovou pomyslnou tečkou za mou kariérou. Chci poděkovat všem lidem, kteří se na tvorbě knížky podíleli, a věřím, že se bude lidem líbit,“ uvedl Milan Baroš. „V knížce je zachyceno opravdu vše podstatné z mé fotbalové kariéry od úplných začátků ve Viganticích, přes přestup do Baníku, Liverpool, triumf v Lize mistrů nebo úspěchy s národním týmem,“ řekl bývalý baníkovský kapitán.
Kniha jde do prodeje od 1. října a k zakoupení bude nejen v běžných knihkupectví, ale také v baníkovském fanshopu v OC Forum Nová Karolina také onlajn na milanbaros.cz.

Snímek Milana Baroše z videa skupiny Kryštof.
VIDEO: Nový song Kryštofů. Chci být jako Bary, zpívá Krajčo o legendě Baníku