Na sobotní Turnaj snů na Bazalech do smrti nezapomene fanoušek Baníku Martin Hrnčár, který nastoupil za svůj oblíbený tým na posledních pět minut v přípravném utkání s Žilinou. „Těším se na to. O tomhle přece sní každý fanoušek. Musím se domluvit s trenérem, aby mě poslal do zálohy. Na pozici útočníka si moc nevěřím. Uvidíme, jaké se mnou bude mít záměry," uvedl ještě před zápasem Martin Hrnčár.

Fotogalerii ze zápasu najdete zde: Baník uzavřel Turnaj snů remízou se Žilinou

Fotbal hrál v dětství za Lhotu a Hošťálkovice, v posledních letech dává přednost futsalu. „Ale hrál jsem jen nejnižší soutěž. Teďka chodíme s manželkou spíše na volejbal," pokračoval Martin Hrnčár, který po svém nástupu na hřiště sklidil bouřlivé ovace fanoušků. „Užil jsem si to. A musím taky říct, že to byla pořádná makačka. Z tribuny ten fotbal nevypadá tak náročně," usmál se Hrnčár, který po své sobotní zkušenosti už nebude na fotbalisty tak přísný.

Byl rád, že se seznámil s ostravskými fotbalisty Baníku. „Výborně letos hraje Martin Lukeš, který k technice přidal i nasazení a bojovnost. Pak mám rád i Davora Kukece, který je ale zraněný. Celý turnaj byl skvělý, že jsme se mohli blíže poznat s fotbalisty Baníku," poznamenal Hrnčár.

Právě jeho tým Parlamentu, za který nastoupili i dva bývalí obránci Baníku David Bystroň a Aleš Neuwirth, celý turnaj vyhrál. A udělal tak velkou radost trenérům týmu Václavu Svěrkošovi a Davoru Kukecovi.

„Kluci hráli skvěle. Jsme s Davorem šťastní, že jsme zvládli první trenérskou štaci," uvedl Václav Svěrkoš.