Po druhém sezonním vítězství venku si doubravští fotbalisté naplno užili oslavy společně s fanoušky, kteří dorazili na zápas vysílaný veřejnoprávní televizí v rámci projektu Můj fotbal živě. „Do Řepišť jsme přijeli s cílem nějakým způsobem vybojovat tři body.

Jednoznačně totiž chceme soutěž zachránit, proto tohle vítězství je pro nás extrémně důležité, mimo jiné i kvůli tomu, že jsme dostali přes našeho soupeře. A doufejme, že jsme se tímto zápasem chytli a že teď už budeme sbírat body,“ pravil po utkání Petr Kuzník, trenér Baníku OKD Doubrava.

UŽ JE DOMA! Fotbalista Jan Švábík opustil v minulých dnech nemocnici a vrátil se zase mezi své nejbližší, včetně sestry Terezy. Jeho fotbalová dráha však zřejmě skončila.
Útočník Švábík je po kolapsu doma a řekl: Fotbal? Pravděpodobně už hrát nebudu

Naopak po utkání byli trochu rozmrzelí domácí fotbalisté. Není divu, chtěli se předvést, pro úspěch v utkání udělali hodně, ale zkrátka na lépe se pohybující hosty v sobotu v poledne nestačili. A navíc zůstali přikováni u dna tabulky. „Do zápasu jsme nastoupili tak, jako kdybychom tady snad ani nebyli. Propadli jsme ve středu zálohy a první poločas jsme vyloženě odchodili,“ smutnil hrající trenér Řepišť Rostislav Pikonský.

„Soupeř byl jednoznačně lepší, a proto mu musím poblahopřát k zaslouženému vítězství. Očekávání sice byla velká, nemyslím si však, že by to mělo nějaký vliv na náš výkon. Nevím, co se s týmem stalo, navíc ke konečnému výsledku jsem i já sám přispěl svoji chybou před druhým gólem a tím jsem mančaft potopil,“ dodal.

TJ Řepiště – Baník OKD Doubrava 0:3 (0:1)
Branky: 37. Entner, 46. Antal, 71. J. Kuzník. Rozhodčí: Matějek – Jurček, Sivera. Bez karet. Diváci: 902.

vlevo Šimon Falta, vpravo Milan Baroš
Zase jen plichta. Baník nedokázal doma vyhrát ani popáté