Teplický křídelník nejdřív „vyřadil“ ze hry gólmana Petra Vaška a v závěru zápasu pak vyrovnal stav utkání na konečných 3:3.

„S bodem ale spokojeni nejsme, vždyť jsme v poločase vedli o dva góly,“ řekl jednatřicetiletý fotbalista. „V šatně před začátkem druhé půle jsme si říkali, že hlavně nesmíme dostat gól, jenže namísto toho za deset minut dostaneme hned dva. A pak jsme to museli honit do poslední minuty. Druhý poločas jsme měli odehrát daleko líp, tuhle remízu bereme jako ztrátu,“ pokračoval.

To, že Teplice přišly v Ostravě tak rychle o pohodlné vedení, ale Fillo nepřisuzoval nějakému podcenění situace.

I. liga, 4. kolo, FC Baník - FK Teplice: 3 : 3, na snímku vlevo Lukáš Pazdera
Obránce Baníku Pazdera po duelu s Teplicemi: Zápas to byl agresivní, ale férový

„Spíš jsme se nevyrovnali elánu a bojovnosti Baníku. Propadli jsme v osobních soubojích a ten katastrofický vstup do druhé části hry nás stál dva body,“ kroutil hlavou muž, kterého obrana Baníku nakonec však přece jen nechala vyniknout. Po rohu na hranici malého pokutového území jej nechala téměř bez povšimnutí skórovat.

„Byl jsem úplně sám, přistálo mi to na hlavu, a zaplaťpánbůh, že jsem to trefil. A díky tomu máme aspoň bod,“ doplnil.

Martin Fillo byl ještě u jednoho dramatického momentu, nedlouho před koncem prvního poločasu se na první pohled ošklivě srazil s ostravskou gólmanskou jedničkou Petrem Vaškem. A zatímco on sám se po chvíli z trávníku zvedl, domácí brankář putoval do nemocnice, kde však nějaké vážnější zranění lékaři naštěstí řešit nemuseli.

„To byl nezaviněný střet, gólman spíš vlétl do mě, když jsem se snažil jej přelobovat. Srazili jsme se ošklivě, to se však občas ve fotbale stává a já doufám, že bude brzy v pořádku,“ dodal teplický fotbalista Martin Fillo.

I. liga, 4. kolo, FC Baník - FK Teplice: 3 : 3, na snímku vlevo Aleksandar Šušnjar, vpravo Tomáš Mičola
Gólový Tomáš Mičola po remíze Baníku s Teplicemi: Je to celkem kruté