"To hostování plynule přechází v kontrakt na tři a půl roku, od kterých se ovšem pochopitelně odečítají tři měsíce, které Martin už v Dánsku působí," řekl hráčův agent Milan Martinovič.

Nezvyklou formu přestupu způsobilo zranění ramena, které si Raška přivodil v posledním podzimním duelu za Baník na Slavii. Přestože se nevyhnul operaci, jeho přechod se i přes zdravotní problémy podařilo realizovat. Klub z dánského města Herning se však pojistil proti tomu, kdyby se zranění zkomplikovalo a Raška by případně nemohl chytat. "Martin už je stoprocentně fit, s jeho výkonem v prvním utkání je v klubu spokojenost. Hned po zápase jsem mluvil se sportovním ředitelem, který tvrdil, že oba góly jdou spíše na vrub chyb v obraně," uvedl Martinovič.

Začátek nového angažmá byl ale pro Rašku strašidelný; za dvacet minut dvakrát inkasoval. "Byly to povedené střely, moc se s tím nedalo dělat. Po hrozném začátku jsme se ale zvedli a myslím, že pak už to nebylo špatné. Nakonec se nám podařilo i vyrovnat," prohlásil Raška.

Midtjylland se v tabulce stále drží na druhém místě, vedoucí FC Kodaň mu však utekl už o třináct bodů.