Noví zájemci si mohou zakoupit Klubové karty také online prostřednictvím sítě Ticketportal Cena se pohybuje od 3290 do 4190 korun.

„Současná situace nás bohužel nutí k úpravě cen vstupného. Moc dobře víme, že jakékoli zdražování je vždy velmi nepopulární, ale dosavadní cenová politika už v dnešní době není pro klub udržitelná. U zápasových vstupenek jde o zdražení ze 150 korun na 199 korun, u permanentek se cena zvyšuje v rozmezí od 300 do 1200 korun. Snažili jsme se ale ceny pro příští sezonu nastavit tak, aby si každý mohl vybrat to, co mu nejlépe vyhovuje," řekl výkonný ředitel HC Vítkovice Ridera Petr Handl.

Celkem jsou tři druhy permanentek. „Cenově nejvýhodnější a pro věrné fandy také ideální je Věrnostní celosezonní Klubová karta pro majitele permanentek z minulé sezony. Ta v sobě obsahuje všechny domácí zápasy přípravy, základní části i play-off bez jakýchkoli doplatků, a navíc je i cenově zvýhodněná," podotkl Handl.

„Druhou úrovní je Celosezonní Klubová karta pro nové zájemce. Ta také obsahuje všechny domácí zápasy, jen je o něco dražší – ovšem od další sezony už ji může její držitel opět vyměnit za cenově výhodnější Věrnostní celosezonní Klubovou kartu. Třetí úrovní je Základní Klubová karta, která je cenově nejlevnější, ale na druhé straně se vztahuje jen na zápasy základní části, pro přípravná utkání a zápasy play-off má její majitel pouze předkupní právo," dodal Petr Handl.

KLUBOVÉ KARTY HC VÍTKOVICE RIDERA 2017/2018

Věrnostní celosezonní (3990 korun): Klubová karta pro držitele permanentky ze sezony 2016/2017. Platí na všechna utkání základní části, přípravné zápasy i utkání play-off. Zvýhodnění ceny oproti novým držitelům permanentek bude zachováno i v dalších sezónách.
Celosezonní (4190 korun): Klubová karta pro nové zájemce. Platí na všechna utkání základní části, přípravná utkání i utkání play-off. Pro další sezony je tuto Klubovou kartu možno vyměnit za Věrnostní celosezónní Klubovou kartu za zvýhodněnou cenu.
Základní (3290 korun): Klubová karta pro nové zájemce i stávající držitele permanentky ze sezony 2016/2017. Platí pouze na utkání základní části TELH. Pro přípravná utkání a utkání play--off zajišťuje pouze předkupní právo na dané místo bez cenového zvýhodnění.
Parkování (1000 korun): Klubová karta s doplatkem za parkování slouží zároveň jako parkovací karta na všechna utkání základní části, přípravné zápasy i utkání play-off a zajišťuje garanci parkovacího místa.
Ceny jednotlivých vstupenek: Zápasové vstupné 199 korun, dětské vstupné 20 korun (platí pro děti do 14 let včetně).