Co můžete říct k tomu úvodu zápasu? V 10. minutě jste prohrávali 0:4…

Ten začátek jsme absolutně nechytli. Dostali jsme rychlé góly, a proti tak silnému a navíc rozjetému soupeři, jakým je Hradec, už se to špatně otáčí. Musíme se z toho do dalších zápasů poučit. Bylo to od nás nezodpovědné.

Po 119 vteřinách to bylo 0:2 a ani střídání gólmanů vás nenakoplo…

Nevím, co se stalo. Přitom v sezoně jsme měli většinou docela dobré začátky. Teď proti Hradci se nám ale vůbec nepovedl. Z mého pohledu to bylo tím, že nám nešly nohy, naopak Hradec lítal. Všude byli dřív, chodili do přečíslení, a proto dávali góly.

V polovině utkání už to bylo 0:6. Jak jste se cítili?

Bylo to hrozné. Už za stavu 0:4 jsme to chtěli přerušit, ale pak nám dali v přesilovce na 0:5, což nás zase srazilo. Aspoň pak jsme se odrazili. Třetí třetina už byla z naší strany. Bylo vidět, že nejsme zvyklí na takový průběh. Obvykle soupeře utrápíme a těsné zápasy vyhrajeme.

Hradec potvrdil, že má formu. Souhlasíte?

Jo, hráli fakt dobře. Sami to známe z doby, kdy jsme jezdili na Spengler Cup, že jsme se vrátili do české ligy, a taky udělali nějakou šňůru. Výborně bruslili a první půlku zápasu nás do ničeho nepustili. Podle mého jeden z nejlepších týmů, který tady v sezoně hrál.