Od 18. do 20. prosince ho mohou ostravští diváci vidět na třech dvouhodinových večerních koncertech v Multifunkční aule Gong v Dolní oblasti Vítkovic, které začínají vždy od 19 hodin.

Hosty koncertů budou oba spoluhráči, kteří se s ním podíleli na natáčení nového alba Poruba, dlouholetý koncertní spoluhráč na akordeon a klávesy, vynikající polský multiinstrumentalista Robert Kuśmierski a Pavel Plánka, který patří mezi nejlepší tuzemské hráče na bicí a perkuse. Na koncertech tak zazní nejen standardní repertoár složený z takřka zlidovělých písní, ale i novinky z nového alba Poruba, které ostravské publikum dosud nemělo možnost živě na koncertech slyšet.

V pořadí už třinácté řadové CD Jaromíra Nohavici nese název Poruba.
Nohavicova Poruba je tu! Zájem o CD je obrovský

Aby to nebylo líto dětem, připravil Jarek Nohavica i pro ně hodinový odpolední koncert Tři čuníci, který bude mít v prostorách Gongu 19. prosince od 16.30 hodin premiéru.

Prodej vstupenek začíná ve středu 15. listopadu mimořádným odpoledním předprodejem od 14 do 18 hodin přímo v přízemí Gongu. Při tomto předprodeji v Gongu není možné platit platebními kartami - pouze hotově a předprodej vstupenek bude pokračovat následující den v Ostravském informačním centru v pobočce Elektra od 13 hodin. Ceny vstupenek: večerní koncerty pro dospělé 12+ : 650, 750, 850 korun - na místa. Koncert Tři čuníci: 150 korun (do 15 let) a 350 korun (nad 15 let) - bez určeného místa v hledišti. 

Ilustrační foto.
Vánoční nákupní horečka stoupá. Poptávka firem po brigádnících je obrovská