Kromě koncertů nebude chybět rozmanitý program pro děti – divadelní představení, tvůrčí dílny, malování na obličej, pohybové aktivity, hry i oblíbené dětské atrakce.

Festival uvede 15 koncertů a kromě legendárních kapel mají místo v line-upu také mladé kapely, které však za dobu svého působení stihly posbírat řadu hudebních ocenění. Je to například Michal Horák, jenž získal Českého slavíka v kategorii Objev roku 2021, nebo Kateřina Marie Tichá, která se stala Objevem roku 2021 v hudebních cenách Anděl, a na Ladné Čeladné vystoupí v doprovodu oblíbené frýdecko-místecké kapely Bandjeez.

Poslední den festivalu Štěrkovna Open Music v areálu ostravského hornického muzea Landek Park, sobota 30. července 2022.
OBRAZEM: Štěrkovna Open Music v Ostravě, fanoušky neodradil ani vytrvalý déšť

Pestrý program, v němž nechybí zábava, sport i poučení, je připraven pro děti. Kromě divadelních představení, promítání pohádek, kreativních dílen, deskových a jiných her se malí návštěvníci mohou zapojit do pohybových hrátek s Honzou Onderem, který podobný formát pořadu natáčí pro Déčko České televize.

Kašpárek v rohlíku - Vivi víla

Zdroj: Youtube

„Srdečně zvu na Ladnou Čeladnou nejen dospělé, ale také děti a věřím, že si každý v programu najde to své. Snad nám počasí bude přát stejně jako v minulých letech a naplno si užijeme, troufám si říct, jedinečnou atmosféru našeho festivalu, který se koná v malebném prostředí Beskyd,“ řekl ředitel festivalu Ladná Čeladná Jindřich Vaněk.

K TÉMATU 

Za kolik vstupenky, kde zaparkovat a další info pro návštěvníky 

Vstupenky za výhodnější cenu lze koupit v předprodeji do čtvrtku 4. srpna v Knihovně a informačním centru Čeladná nebo na stránkách festivalu www.ladnaceladna.cz. V pátek a sobotu lze stále zakoupit vstupenky online, ale již za plnou cenu. Na místě se vstupenky budou prodávat v pokladně u vstupu do areálu.

Takto vypadala Ladná Čeladná vloni, podívejte 

Oficiální parkoviště je u kavárny Kovárna. Návštěvníci mohou využít festivalový kemp, který se nachází hned vedle areálu. Rezervaci lze provést v e-shopu na stránkách festivalu nebo zakoupit přímo na místě. Vezměte prosím v úvahu, že kapacita kempu je omezená.

Ceny vstupenek

Ceny v předprodeji (platné do 4. srpna 2022)

Ceny vstupenek V předprodeji Na místě

Dvoudenní vstupenka 560 Kč 640 Kč

Dvoudenní vstupenka VIP 1 200 Kč 1 300 Kč

Jednodenní vstupenka 410 Kč 470 Kč

Sto zvířat - Škola

Zdroj: Youtube

Děti 4–15 let

Dětská dvoudenní vstupenka 300 Kč 350 Kč

Dětská jednodenní vstupenka 240 Kč 290 Kč

Děti do dovršení 4 let zdarma zdarma

Dvoudenní rodinné vstupné

2 dospělí + 1 dítě 1020 Kč 1210 Kč

2 dospělí + 2 děti 1270 Kč 1500 Kč

2 dospělí + 3 děti 1500 Kč 1720 Kč

 ZTP, ZTP/P

Dvoudenní vstupenka pro 1 osobu ZTP, ZTP/P 250 Kč

Jednodenní vstupenka pro 1 osobu ZTP, ZTP/P 200 Kč