Zpěvačka v doprovodu své kapely zazpívá nejen všechny své dosavadní hity, jako jsou i u nás dobře známé Horehronie, Pri oltári nebo V sieti ťa mám, ale i žhavé novinky z aktuálního alba Na slnečnej strane sveta. Koncert je součástí turné Horehronie 2013 a v divadle Domu kultury města Ostravy začíná 22. listopadu v 19 hodin.

Do povědomí posluchačů se dnes populární interpretka zapsala teprve před pěti lety, kdy přezpívala píseň Beáty Dubasové Vráť mi tie hviezdy. V listopadu 2008 vydala své debutové album …ešte váham, které obsahuje jedenáct skladeb a dva remixy. Součástí alba jsou rovněž tři videoklipy k singlům Som tvoja, Vráť mi tie hviezdy a Zmrzlina.

Před třemi lety se Kristína přihlásila do soutěže Eurovision Song Contest se svou písní Horehronie, jejíž text napsal Kamil Peteraj. Zvítězila v národních kolech a byla vyslána reprezentovat Slovensko na soutěž Eurovize v Norsku. Rok nato pak nazpívala oficiální hymnu Mistrovství světa v ledním hokeji 2011 (Life is a game) s textem a hudbou Martina Kavuliče.

Vystudovala konzervatoř v Košicích a její obliba tance, hry na klavír a zpěvu předurčila její budoucí kariéru. Setkání s producentem Martinem Kavuličem znamenalo začátek její hudební dráhy. První singl Som tvoja vydala ve spolupráci s raperem Opakem z bratislavské skupiny A.M.O. na jaře 2007.