První turné tohoto projektu sklidilo v loňském roce velký úspěch a vystoupení v Německu, Švýcarsku a Francii navštívilo více než čtyři sta tisíc lidí.

„Zajisté téměř každý fanoušek skupiny ABBA viděl a slyšel koncert z Wembley z videozáznamu nebo v televizi. Většina ale lituje, že neměla příležitost se akce s naprosto jedinečnou atmosférou zúčastnit. ABBA The Concert, jak se celý projekt jmenuje, nabídne ve stopadesátiminutovém vystoupením takové hity z repertoáru kapely, jakými jsou Dancing Queen, Mamma Mia, Fernando, Chiquitita a další, a také jedinečné vystoupení v podobě písně I Have a Dream. Celá show jasně ukazuje, že v pořádání kulturních akcí je třeba jít dál a nabídnout divákovi něco víc než jen přezpívání populárních písní,“ tvrdí pořadatelé akce.

„Již od prvního koncertu tohoto unikátního projektu je jasné, že volba produkce padla na úrodnou půdu, neboť ze všech zemí, kde jsme hráli, máme jasné ohlasy, abychom opět přijeli, což nás velmi těší,“ říká za německou produkci Michael Noll.