Ostravská Komorní scéna Aréna (KSA) právě zahájila svou jubilejní dvacátou sezonu.

Divadlo totiž získalo svůj statut a oficiální jméno právě před dvěma desetiletími, v květnu roku 1994.

„Aréna je i přes svůj mladý věk v současnosti nejúspěšnějším ostravským divadlem, například jen v loňské sezoně obdržela za jevištní adaptaci hry Ludmily Ulické Ruská zavařenina cenu Inscenace roku v anketě Divadelních novin a také vůbec nejvyšší české divadelní ocenění, titul Divadlo roku v rámci udělování Cen Alfréda Radoka," říká Renata Huserová, ředitelka KSA.

Letošní sezona pojmenovaná Rok neslýchaných zpovědí nabídne divákům, předplatitelům a příznivcům souboru vedle tradičních čtyř premiér i řadu doprovodných akcí spojených právě s tímto dvacátým výročím.

Šance pro diváky

Jednou z nich je dvacet atraktivních cen, které budou mít možnost vyhrát ti, kteří si na letošní sezonu zakoupí jakýkoliv druh předplatného.

„Divadlu se podařilo zajistit hodnotné ceny do slosování, které proběhne po skončení prodejní kampaně našeho abonmá, tedy na počátku letošního listopadu," vysvětluje Renáta Huserová.

„V nabídce pro předplatitele tak figurují takové výherní možnosti jako luxusní relaxační balíčky, poukázky na vstupy do wellness a kulturních zařízení, slevové kupóny na nákup zájezdů v cestovní kanceláři a hlavní cenou je letecký zájezd do Paříže v ceně dvacet tisíc korun," vyjmenovává ředitelka divadla.

Ti z diváků, kteří si zakoupí předplatné, získají možnost být zařazeni do slosování. To chce Komorní scéna Aréna uspořádat v zatím utajeném netradičním prostředí a pojmout je jako příjemný večer s koncertem některé z kapel spojených s divadlem.

Aréna pro Rok neslýchaných zpovědí nabízí tři typy předplatného, tedy sezonní, kupónové a dopolední. Systém abonmá je vytvořen tak, aby vyšel vstříc co největšímu počtu diváků podle jejich individuálních požadavků. Veškeré informace o předplatném a úplný soupis cen najdou zájemci na webových stránkách divadla www.divadloarena.cz, přímo v pokladně Arény, která se nachází v pasáži Knihovny města Ostravy, anebo v Ostravském informačním servisu (OIS) a Kulturním centru v Porubě.