V sobotu 8. června se do areálu pivovaru v Hornopolní ulici vrátí po dvouleté odmlce populární akce, která kromě velkých zásob zlatavého moku nabídne návštěvníkům i deset hodin pestrého programu a třináct vystoupení kapel a zpěváků na třech scénách.

PROGRAM HLAVNÍ SCÉNY13.50 Kryštof
15.45 Wohnout
17.25 Vypsaná fixa
19.05 Tomáš Klus
21.00 Horkýže Slíže

„Nabitý program v čele s kapelou Kryštof a zpěvákem Tomášem Klusem již vyprodal první sérii nejlevnějších vstupenek. Nyní pokračuje zvýhodněný předprodej lístků za 190 korun, v den akce se budou vstupenky prodávat za 250 korun," informovala Zuzana Cieciotková, manažerka značky Ostravar.

Ilustrační foto

Kromě zmíněné kapely Kryštof a zpěváka Tomáše Kluse se na hlavním pódiu objeví formace Horkýže Slíže, Vypsaná fixa a Wohnout. Ty na dalších scénách doplní kapely Nebe, FíHa, Pipes&Pints, The Apple, Legendy se vrací, Medicimbal a dva talentovaní zpěváci z našeho regionu Markéta Konvičková a Daniel Mrozek.

„Předprodej vstupenek nadále probíhá v Ostravském informačním centru vedle kavárny Elektra, na Pivní pohotovosti v sousedství pivovaru Ostravar a na internetovém portále www.ticketsforpeople.cz. V ceně celodenní vstupenky je pro dospělé návštěvníky ochutnávka jednoho piva Ostravar Nefiltr, naší letošní novinky," dodala Zuzana Cieciotková.

K TÉMATU

Krajčo má nový inzerát. Na slavnosti OstravaruNávrat slavností Ostravaru provází zajímavá reklamní kampaň. V rádiích začal běžet spot připomínající hudební produkci kapel Kryštof a Horkýže Slíže, které budou patřit mezí hlavní hvězdy červnové akce.

„Peter ,Kuko´ Hrivňák z Horkýžů ve spotu volá Richardu Krajčovi na inzerát a dožaduje se vystoupení na Slavnostech pivovaru Ostravar," přibližuje Martin Procházka z agentury Walker&Lambert a připomíná, že hit Inzerát i další písně ze stejnojmenné desky od kapely Kryštof na jaře pobláznily celé Česko a zaplnil ty největší arény v zemi.