Vloni před Vánocemi oslavila pětašedesátiny. A stále miluje bezprostřední kontakt s publikem a obecenstvo nedá dopustit na svou Věrku, takže často koncertuje s kapelou svého syna Adama Pavlíka nejenom napříč celou Českou republikou.

VĚRA HEIDI TOUR 2017!

A zpěvačka Věra Špinarová nechce zahálet ani v letošním roce. Společně s další výbornou zpěvačkou, která v Ostravě zanechala hlubokou uměleckou stopu Heidi Janků připravují na podzim společné turné pod názvem Věra Heidi Tour 2017!

„Turné bude mít osm zastávek, včetně moravskoslezské metropole, nevyhneme se ani pražské Lucerně. Půjde o sály s kapacitou od sedmi set po tisíc míst. Nicméně už nyní je o tour veliký zájem. Některé písničky si s Heidi zazpíváme společně, jinak každá vystoupí samostatně se svou skupinu Heidi Janků se Supernovou a já s kapelou svého syna Adama. Moc se na to těším. Myslím si, že my holky z Ostravy umíme ukázat, co je to muzika," sdělila pro Deník Věra Špinarová.

DVĚ ZPĚVAČKY JEDEN MANŽEL

Obě dámy spojuje jedna zajímavost, a sice že bývalý manžel Věry Špinarové je už mnoho let manželem Heidi Janků. Obě zpěvačky spolu dobře vycházejí.

„No i proto spolu jedeme tour, jinak by to ani nešlo. Bude to pecka. Na všechny se moc těším a možná se i načančám," vtipkuje Heidi Janků s odkazem na svůj slavný hit z televizní pohádky, který zpívá snad na všech svých koncertech. A vždy se setkává s obrovským ohlasem. I když obě skvělé české zpěvačky absolvují desítky koncertů a vystoupení ročně, společné tour ještě nikdy neměly. A pro Heidi Janků je to v podstatně takový „comeback" v rámci koncertní šňůry. Špinarová jela tour ve dvou posledních letech s kolegyní Petrou Janů a skvěle se povedlo.

„Teď to zase chce něco trochu jiného a myslím si, že to opět bude pro naše fanoušky velké zpestření," uvedla Věra Špinarová.

VLASTNÍ VÍNO

Exkluzivní zajímavostí společného turné obou zpěvaček je to, že Věra Špinarová a Heidi Janků budou mít své vlastní víno. Tedy jde o láhve z kolekce „Celebrity line", které připravil Martin Novák, který je známý tím, že láhve s vínem různého druhu připravil už zhruba šesti desítkám známých osobností.

„Jedna láhev je společná a další dvě jsou extra jedno má Věra a jedno Heidi. Jde o takový zajímavý suvenýr, který si diváci budou moct pořídit přímo na koncertech v rámci tour," prozradil Martin Novák.

Termíny koncertů
11. října / 19 hodin Liberec, KD
12. října / 19 hodin Hradec Králové, Střelnice
18. října / 19 hodin Teplice, Krušnohorské divadlo
19. října / 19 hodin České Budějovice, DK Metropol
25. října / 19 hodin Plzeň, KD Peklo
26. října / 19 hodin Praha, Lucerna
2. listopadu / 19 hodin Ostrava, Gong
3. listopadu / 19 hodin Zlín, Kongresové centrum

*Vstupenky v cenových hladinách od 490 do 990 korun si lze zajistit v předprodejích Ticketportal.